Komentara: 0
Pregleda: 6402

Bogat program na salašu "Đorđević" u susret uskršnjim i prvomajskim praznicima

10.04.2019. u 13:50h
Sponzorisani sadržaj
U susret uskršnjim i prvomajskim praznicima, salaš "Đorđević" organizuje tri događaja za celu porodicu - uživanje u ribljem paprikašu, Uskrsu na Salašu i proslavu Prvog maja, zato rezervišite svoje mesto na vreme.
Bogat program na salašu "Đorđević" u susret uskršnjim i prvomajskim praznicima

Prvi događaj na redu je već u petak, 12. aprila, kada će se na salašu "Đorđević" pripremati tradicionalni riblji paprikaš. Osim dobre kuhinje i lepog ambijenta, kao važnu formulu uspeha na Salašu ističu to što se ovaj događaj organizuje jednom, najviše dva puta godišnje, a uvek okupi veliki broj ljubitelja ovog toplog i ukusnog jela.

- Sećamo se komentara jednog gosta pri odlasku. "... došao sam da ručam na brzinu, pa odoh dalje za svojim obavezama. Kad ovde atmosfera kao u dobra stara vremena, ambijent kojem ne možeš odoleti i od planiranog sata za ručak ostadoh 4 sata..." - objašnjavaju organizatori.

Uživanje u ribljem paprikašu, posetiocima će biti omogućeno od 13 do 19 časova, a za one koji se ipak odluče da ostanu malo duže, salaš "Đorđević" je spreman da ih ugosti u svojem smeštaju, pri čemu raspolaže kapacitetom za oko dvadesetak osoba. 

- Svi apartmani i sobe su dvokrevetni, uz napomenu da imamo i jedan porodični apartman za pet do šest osoba. Da bi vam vikend bio aktivan, ne zaboravite sportsku opremu, jer imamo nekoliko sportskih terena za tenis, mali fudbal, košarku, odbojku na pesku, boćanje i svakako, dečija igrališta - poručuju sa salaša "Đorđević".

Bogat program na salašu "Đorđević" u susret uskršnjim i prvomajskim praznicima

Sledeći događaj je Uskrs na Salašu, koji će trajati od petka, 26. aprila, pa do nedelje 28. aprila, kada će svi posetioci moći da uživaju u čarima koje donosi ovaj porodični praznik - farbanju jaja, potrazi za uskršnjim jajima, kao i neizostavnom nedeljnom doručku - šunki, jajima, pečenim kobasicama, renu, rotkvicama, zelenoj salati, mladom luku, toplom hlebu i, naravno, nekom slatkišu. 

- Da li možete da zamislite porodični praznik na nekom drugom mestu sem u svojoj kući? Zašto da ne. Radost farbanja jaja na Veliki petak ili subotu nije svaki dan, kao ni potraga dece za uskršnjim jajima. Još lepše je što u tome ne učestvuju samo deca, već i roditelji, te je upravo to ono što ovaj trenutak čini velikim i bitnim. Svi prisutni su u dvorištu, iz svih soba i apartmana, te svi zajedno čine jednu veliku porodicu. Taj osećaj se ne zaboravlja, već zauvek ostaje zabeležen u srcima - poručuju sa salaša "Đorđević", dodajući da će nedeljno jutro upotpuniti i tradicionalno nadmetanje u tucanju jajima, kao i da će Salaš organizovati odlazak u Zoo vrt.

Bogat program na salašu "Đorđević" u susret uskršnjim i prvomajskim praznicima

Za kraj, tu je i proslava Prvog maja u vidu porodičnog piknika. Korpe sa pripremljenim sendvičima, voćem, zabavnim igrama, poput "Čoveče, ne ljuti se" i kartama, knjigom ili možda štafelajem i platnom. I ne samo to. U drugom delu Salaša, postoje tereni za tenis, odbojku na pesku, košarku, mali fudbal, gde možete proveriti i odmeriti snage sa "protivničkim" timom.

- Za najmlađe pripremamo maskembal, kostimiranu zabavu. Ali zašto samo najmlađi, kada i mi veliki volimo da se igramo? Sigurni smo da će tada zabava biti interesantnija, pa vas molimo da ponesete nešto što ne nosite svakodnevno i što će vam obeležiti ovaj dan - pozvali su organizatori.

Bogat program na salašu "Đorđević" u susret uskršnjim i prvomajskim praznicima

Za više informacija i rezervacije, možete pozvati na telefon 063/585-141.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 6402

Povezana dešavanja

Povezane teme

Uskrs

prvi maj

salaš đorđević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.