Komentara: 1
Pregleda: 13257
Foto

Bodyline Fitness & Wellness centar najbolji novi klub u 2018. godini

04.01.2019. u 14:39h
Sponzorisani sadržaj
Bodyline Fitness & Wellness centar u Subotici poneo je titulu najboljeg novog kluba u 2018. godini, a ovo prestižno priznanje dodelio mu je Savez za fitnes i rekreaciju Srbije.
Bodyline Fitness & Wellness centar najbolji novi klub u 2018. godini

Godišnja nagrada zvanično je uručena direktoru i menadžerskom timu kompanije Bodyline Fitness, na svečanoj dodeli koja se održala krajem decembra u Beogradu.

- Velika nam je čast i privilegija što smo dobitnici ovakvog priznanja, koje dugujemo najpre vama, članovima, sa kojima zajedno gradimo naše poslovanje na ovako visokom nivou. Zahvaljujemo se celokupnom timu, našim zaposlenima i saradnicima, kao i Savezu za fitnes i rekreaciju koji je prepoznao i priznao naš rad kao najbolji u zemlji. Nastojaćemo da opravdamo ukazano poverenje i budemo još bolji - rekao je Dmitar Štrbac, direktor kompanije, prilikom uručenja nagrade.

Bodyline Fitness & Wellness centar najbolji novi klub u 2018. godini

Bodyline Fitness & Wellness centar svečano je otvoren početkom jula prošle godine, na novoj lokaciji, odnosno u Šumskoj ulici 13 na Radijalcu. Na ukupno 1.100 metara kvadratnih i tri nivoa, u njegovoj unutrašnjosti prostiru se teretana i CrossFit sala, opremljene najsavremenijom opremom, Wellness centar s četiri vrste sauna, relaks zonom i širokom ponudom masaža i fiziotrapije, te Protein & Coffee bar s raznovrsnim asortimanom proteinskih šejkova, zdravih voćnih napitaka i kafe.

Više informacija o ponudi i sadržajima koje centar nudi, možete dobiti pozivom na broj telefona 024/548-705, putem njihove Facebook stranice ili Instagram profila. Radno vreme centra je radnim danima i subotom od 7 do 23 časa, a nedeljom od 9 do 20 časova.

Sponzorisani sadržaj
Otvaranje novog Bodyline Fitness & Wellness centra Otvaranje novog Bodyline Fitness & Wellness centra Otvaranje novog Bodyline Fitness & Wellness centra Otvaranje novog Bodyline Fitness & Wellness centra Otvaranje novog Bodyline Fitness & Wellness centra Otvaranje novog Bodyline Fitness & Wellness centra Otvaranje novog Bodyline Fitness & Wellness centra Otvaranje novog Bodyline Fitness & Wellness centra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 13257
Povezane teme

wellnes

bodyline

nagrada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.