• Pregleda: 918

Besplatno predavanje na temu "Budi šampion prodaje"

U cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva, Poslovni inkubator Subotica nastavlja da organizuje besplatna predavanja za sva zainteresovana lica.
Besplatno predavanje na temu "Budi šampion prodaje"

Predavanje na temu "Budi šampion prodaje" održaće se u sredu, 12. decembra, u konferencijskoj sali Poslovnog inkubatora, s početkom u 10 časova. Ovoga puta, predavač će biti Vedran Zavišić, konsultant i direktor vlastite firme, koji će prisutnima govoriti o tome kako da, uz najznačajnije principe i alate, nauče da vladaju svetom prodaje.

- Predstavićemo jedan veoma kvalitetan virtuelni alat, kako bismo podigli svest o samom prodajnom procesu, te tako produbili veštine onih koji nameravaju ili se već godinama bave prodajom da se što kvalitetnije prireme za svaki sastanak i svaku prodajnu prezentaciju. Predavanje je namenjeno svim zainteresovanim licima, kako početnicima koji tek treba da uđu u prodaju, tako i profesionalcima koji se godinama bave prodajom, a koji će ovom prilikom moći da dobiju neka nova i sveža znanja - najavljuje Zavišić.

Vremensko trajanje predavanja je dva i po sata, a prisustvo je potpuno besplatno. Kako je broj mesta ograničen, iz Poslovnog inkubatora mole sve zainteresovane da se prijave do utorka, 11. decembra, do 14 časova na telefon 024/544-044 i rezervišu svoje mesto na vreme.

Ovo će biti peto, od ukupno osam predavanja, koja Poslovni inkubator Subotica organizuje u cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.