Komentara: 1
Pregleda: 4700

Besplatni pregledi očnog dna u Očnom centru "Kuće zdravlja"

12.11.2019. u 18:00h
Sponzorisani sadržaj
Stručni tim očnog centra Kuće zdravlja će i ove godine, na tradicionalan način, obeležiti veoma važan datum u kalendaru zdravlja – Svetski dan dijabetesa. Organizovani su besplatni pregledi, zakazivanje je obavezno.
Besplatni pregledi očnog dna u Očnom centru "Kuće zdravlja"

Tim povodom, u četvrtak, 14. novembra, u prostorijama Kuće zdravlja, stručni tim specijalista oftalmologije, na čelu sa retinologom doc. dr Sandrom Jovanović, izvršiće besplatne preglede očnog dna kod dijabetičara.

 - Cilj ove akcije je ukazivanje na značaj prevencije kod osoba obolelih od dijabetesa – veoma ozbiljne bolesti koja postepeno dovodi do oštećenja svih krvnih sudova, pa time i krvnih sudova očnog dna, što može dovesti do gubitka vida. Ova akcija je primarno namenjena novootkrivenim dijabetičarima, kako bismo uočili nastale promene na očnom dnu u što ranijoj fazi bolesti, te usmerili dalje lečenje na adekvatan način – istakla je doc. dr Jovanović.

Iz Kuće zdravlja naglašavaju da je broj mesta ograničen te da je neophodno zakazivanje termina pozivom na broj 060/55-75-754. Više informacija o tome kako dijabetes ugrožava vid, možete pročitati klikom na link "Lečenje dijabetesne retinopatije".

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4700
Povezane teme

kuća zdravlja

besplatni pregled

dijabetičari

svetski dan borbe protiv dijabetesa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.