• Pregleda: 5444

Besplatni očni pregledi u Očnom centru „Perfect Vision“

Povodom Svetske nedelja borbe protiv glaukoma, tim Očnog centra „Perfect Vision“, poliklinike Kuće zdravlja, organizovaće u periodu od 11. do 15. marta, besplatno merenje očnog pritiska i pregled glave vidnog živca za sugrađane.
Besplatni očni pregledi u Očnom centru „Perfect Vision“

U celom svetu, druga nedelja marta obeležava se kao Svetska nedelja borbe protiv glaukoma. „Tihi kradljivac“ vida i drugi uzrok slepila u svetu - glaukom, bolest je koja pogađa oko 100.000 ljudi u Srbiji. Čini čak 30 odsto svih očnih bolesti i najčešće ne daje nikakve simptome, zbog čega se često otkriva tek u uznapredovalom stadijumu.

U cilju podizanja svesti o ozbiljnosti ove bolesti, kao i značaja njenog ranog otkrivanja i pravovremenog lečenja, tim Očnog centra „Perfect Vision“, poliklinike Kuće zdravlja, već devetu godinu zaredom organizuje besplatne očne preglede za sugrađane. U periodu od ponedeljka, 11. marta, pa do petka, 15. marta, u prostorijama klinike, sugrađani će biti u moglućnosti da besplatno izmere očni pritisak i da urade pregled glave vidnog živca.

Iz Očnog centra napominju da je zakazivanje termina obavezno i vrši se pozivom na broj 060/55-75-754. Broj mesta je ograničen.

VAŽNO: USLED VELIKOG INTERESOVANJA OČNI CENTAR "PERFECT VISION" OBAVEŠTAVA SUGRAĐANE DA SU POPUNJENI SVI KAPACITETI I DA U OVONEDELJNOJ AKCIJI VIŠE NEMA PROSTORA ZA NOVE REZERVACIJE. OČNI CENTAR "PERFECT VISION" SE ZAHVALJUJE GRAĐANIMA NA POVERENJU.

Sve najvažnije informacije o glaukomu, možete pročitati ovde.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

1
Suboticanin Odgovori
Veliko je bogatstvo za naš grad imati Kuću zdravlja i ovakve medicinske stručnjake. Samo da nam još i vi ne odete negde preko, bila bi velika šteta.Mnogo uspeha u daljem radu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.