• Pregleda: 1686

Besplatna provera stanja akumulatora na pumpi Euro Petrola

Bliži se zima i sve niže temperature, a iskusni vozači znaju da je ovo pravo vreme da pripreme svoje vozilo za bezbednu vožnju i provere zimske gume, antifriz, brisače i akumulator.
Besplatna provera stanja akumulatora na pumpi Euro Petrola

Tim povodom, kompanija Euro Petrol organizuje akciju besplatne dijagnostike ispravnosti akumulatora, u saradnji sa subotičkom firmom Vlanix. Akcija ima za cilj da skrene pažnju potrošačima da na vreme pripreme svoj auto za zimsku sezonu, te na taj način izbegnu brojne neprijatnosti.

Zainteresovani sugrađani, koji žele da se odazovu akciji besplatne provere akumulatora, to mogu da učine u petak, 6. decembra, u periodu od 13 do 17 časova, i u subotu, 7. decembra, od 9:30 do 12:30 časova, na Benzinskoj stanici "Partizan" na Segedinskom putu 76.

Kako ističu iz kompanije Euro Petrol, tehničkim licima iz Vlanix-a je potrebno svega nekoliko minuta da prekontrolišu ispravnost akumulatora i upozore na eventualne probleme.

Uporedno sa ovom akcijom, potrošačima će biti omogućena i kupovina akumulatora po sniženim cenama na Benzinskoj stanici "Partizan" i Benzinskoj stanici "Subotica 4" (Beogradski put 6), u periodu od 6. do 16. decembra.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

1
Max Power Odgovori
Meni su lopovi takodje uradili "besplatnu proveru" novog akumulatora na prozivci i posto su se uverili da je dobar, poneli su ga sa sobom :|

Posle toga sam poceo da ga zakljucavam kao obor za svinje sa lancem i katancem. Mora tako jer na zalost zivimo sa stokom :(
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.