Komentara: 1
Pregleda: 4570

Besplatna provera sluha i tokom jula

06.07.2017. u 13:30h
Sponzorisani sadržaj
Zbog velikog interesovanja, preduzeće Audiovox i tokom jula organizuje besplatnu proveru sluha za sve zainteresovane sugrađane.
Besplatna provera sluha i tokom jula

Iz Audiovox-a kažu da je interesovanje za besplatnu proveru sluha, koje su organizovali tokom juna, bilo veliko, te da su se odlučili da sugrađanima izađu u susret i ovog meseca ponove akciju. Osobama koje sumnjaju da imaju oštećen sluh, preporučuju da reaguju odmah, jer svako čekanje i odlaganje problema vodi ka lošijem kvalitetu života.

Glavna krilatica pod kojom od 2000. godine posluje ovo preduzeće je „da se čujemo i razumemo“. Njihova osnovna delatnost je distribucija slušnih aparata svetskog lidera, danskog proizvođača Oticon, a osim toga, bave se i prodajom baterija za slušne aparate i sredstva za čišćenje, izradom individualnih oliva i antifona po meri, kao i servisom aparata u garantnom roku i van garantnog roka.

Besplatna provera sluha i tokom jula

BESPLATNA PROVERA SLUHA

Ukoliko ne čujete dobro ili samo želite da proverite sluh, Audiovox vas poziva da iskoristite njihovu akciju, koja obuhvata besplatnu proveru sluha (vrednost 2.000 dinara), besplatno savetovanje u vezi sa sluhom i probu slušnih aparata. Ako se odlučite za kupovinu slušnog aparata, Audiovox vam daje mogućnost odloženog plaćanja na 12 rata.

Da biste zakazali termin besplatne provere sluha, možete pozvati na broj telefona 024/553-321. Radno vreme Audiovox-a radnim danima je od 8 do 15 časova, a predstavništvo se nalazi na adresi Branislava Nušića 2a. Akcija traje do kraja meseca, a broj termina je ograničen.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4570

Povezane vesti

Povezane teme

provera sluha

audiovox

besplatna provera sluha

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.