Komentara: 3
Pregleda: 3041

Besplatna predavanja u Poslovnom inkubatoru tokom aprila

02.04.2019. u 15:12h > 17:29
Sponzorisani sadržaj
U cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva, Poslovni inkubator Subotica nastavlja da organizuje besplatna predavanja za sva zainteresovana lica.
Besplatna predavanja u Poslovnom inkubatoru tokom aprila

Ovog meseca, Poslovni inkubator Subotica organizuje novu seriju edukativnih predavanja, namenjenih preduzetnicima i svim zainteresovanim sugrađanima.

Prvo na redu je već sutra, 3. aprila, na temu "Internet marketing i društvene mreže". Predavač će biti Dimitrije Ostojić, osnivač "Deafult design" kreativnog studija za online marketing, veb i grafički dizajn, koji će objasniti zbog čega je zanemarivanje internet marketinga jednako kao da ste pokrenuli biznis, a da o tome nikoga niste obavestili. Prema poslednjim informacijama, sva mesta za ovo predavanje su već popunjena.

Naredno predavanje biće sledeće nedelje, u sredu, 10. aprila, kada će Bojan Božović, preduzetnik i jedan od predavača Akademije prodajnih i komunikacionih veština, govoriti o liderstvu, veštinama komunikacije i motivacije.

- Učićemo kako da posmatramo liderstvo kao proces i akciju, a ne poziciju. Kako da sebe, ali i druge, podstaknemo da pruže svoj maksimum i ono najbolje od sebe. Lider se ne rađa, lider se postaje, a mi ćemo na ovom predavanju demistifikovati po čemu su to lideri specifični i šta sve možemo da naučimo od uspešnih lidera i primenimo u svom životu, kako bismo i mi sami bili lideri - najavio je predavač Bojan Božović.

Treće predavanje na temu "Kako povećati pasivne prihode" održaće konsultant i vlasnik sopstvene firme Vedran Zavišić u sredu, 17. aprila, kada će biti reči o tome kako da povećate sopstvene pasivne prihode, dok će predavač podeliti uspešne primere, kako primere drugih uspešnih ljudi, tako i svoje lične o kreiranju pasivnih prihoda.

Besplatna predavanja u Poslovnom inkubatoru tokom aprila

Poslednje predavanje u ovom mesecu, u sredu, 24. aprila, održaće Bojan Božović na temu "Kako postati (i ostati) preduzetnik", na kojem će biti reči o nekim od izazova s kojima se preduzetnici u Srbiji suočavaju, a takođe će deliti lične primere i iskustva, kao i uspešne prakse kako iz tih izazova izaći kao pobednik.

Sva predavanja održaće se u Konferencijskoj sali Poslovnog inkubatora Subotica (Magnetna polja 6), s početkom u 10 časova, a više detalja o predavanjima možete pronaći i na njihovoj Facebook stranici. Vremensko trajanje predavanja je dva i po sata, a prisustvo je potrebno prijaviti na telefon 024/544-044. Iz Poslovnog inkubatora savetuju da se na predavanja prijavite što ranije, zbog ograničenog broja mesta.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3041

Povezana dešavanja

Povezane teme

poslovni inkubator subotica

predavanje

besplatno predavanje

preduzetnici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.