• Pregleda: 1444

Besplatna predavanja u Poslovnom inkubatoru tokom aprila

U cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva, Poslovni inkubator Subotica nastavlja da organizuje besplatna predavanja za sva zainteresovana lica.
Besplatna predavanja u Poslovnom inkubatoru tokom aprila

Ovog meseca, Poslovni inkubator Subotica organizuje novu seriju edukativnih predavanja, namenjenih preduzetnicima i svim zainteresovanim sugrađanima.

Prvo na redu je već sutra, 3. aprila, na temu "Internet marketing i društvene mreže". Predavač će biti Dimitrije Ostojić, osnivač "Deafult design" kreativnog studija za online marketing, veb i grafički dizajn, koji će objasniti zbog čega je zanemarivanje internet marketinga jednako kao da ste pokrenuli biznis, a da o tome nikoga niste obavestili. Prema poslednjim informacijama, sva mesta za ovo predavanje su već popunjena.

Naredno predavanje biće sledeće nedelje, u sredu, 10. aprila, kada će Bojan Božović, preduzetnik i jedan od predavača Akademije prodajnih i komunikacionih veština, govoriti o liderstvu, veštinama komunikacije i motivacije.

- Učićemo kako da posmatramo liderstvo kao proces i akciju, a ne poziciju. Kako da sebe, ali i druge, podstaknemo da pruže svoj maksimum i ono najbolje od sebe. Lider se ne rađa, lider se postaje, a mi ćemo na ovom predavanju demistifikovati po čemu su to lideri specifični i šta sve možemo da naučimo od uspešnih lidera i primenimo u svom životu, kako bismo i mi sami bili lideri - najavio je predavač Bojan Božović.

Treće predavanje na temu "Kako povećati pasivne prihode" održaće konsultant i vlasnik sopstvene firme Vedran Zavišić u sredu, 17. aprila, kada će biti reči o tome kako da povećate sopstvene pasivne prihode, dok će predavač podeliti uspešne primere, kako primere drugih uspešnih ljudi, tako i svoje lične o kreiranju pasivnih prihoda.

Poslednje predavanje u ovom mesecu, u sredu, 24. aprila, održaće Bojan Božović na temu "Kako postati (i ostati) preduzetnik", na kojem će biti reči o nekim od izazova s kojima se preduzetnici u Srbiji suočavaju, a takođe će deliti lične primere i iskustva, kao i uspešne prakse kako iz tih izazova izaći kao pobednik.

Sva predavanja održaće se u Konferencijskoj sali Poslovnog inkubatora Subotica (Magnetna polja 6), s početkom u 10 časova, a više detalja o predavanjima možete pronaći i na njihovoj Facebook stranici. Vremensko trajanje predavanja je dva i po sata, a prisustvo je potrebno prijaviti na telefon 024/544-044. Iz Poslovnog inkubatora savetuju da se na predavanja prijavite što ranije, zbog ograničenog broja mesta.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

3
tanja Odgovori
Prošle nedelje sam prvi put otišla na predavanja koja organizujete i stvarno sam prezadovoljna. Jedina zamerka je što predavanja nema u večernjim satima jer bi i meni a sigurna sam i mnogim drugima više odgovaralo tako zbog organizacije i poslova. Inače sem toga sve pohvale i samo nastavite sa ovim predavanjima
Ivs Odgovori
Predavaci i teme su stvarno za pohvalu, ko ne veruje neka ode i uveri se. Bitno je da su predavanja zanimljiva i da oni koji predaju drze pažnju i imaju iskustva u tome o cemu pricaju. Ja sam svojim prijateljima preporučila, nažalost ne mogu da dodjem svake nedelje zbog radne smene. Pohvala za nas grad koji organizuje ovako nešto.
Mire Odgovori
Bravo. Može MIX ... jer zaposleni ljudi ne mogu da idu prepodne, a da ne uzimaju slobodan dan. Možda neko hoće prekvalifikaciju ili dodatnu obuku. Hvala i nadam se da ćete uvažiti ovo.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.