Komentara: 3
Pregleda: 2035

Besplatna predavanja u Poslovnom inkubatoru

11.03.2019. u 10:10h
Izvor: PR tekst
U cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva, Poslovni inkubator Subotica nastavlja da organizuje besplatna predavanja za sva zainteresovana lica.
Besplatna predavanja u Poslovnom inkubatoru

Ovoga meseca, Poslovni inkubator Subotica pokrenuo je novu seriju edukativnih predavanja, namenjenih preduzetnicima i svim zainteresovanim sugrađanima. Prvo na redu je već u sredu, 13. marta, na temu "Prodajne prepreke koje nemaju veze sa prodajom". Predavač će biti Vedran Zavišić, koji će prisutnima objasniti koje su to nevidljive prepreke koje nas ometaju na putu do uspeha i koji je recept za njihovo uspešno prevazilaženje.

Naredno predavanje biće sledeće nedelje, 20. marta, kada će Indira Popadić govoriti o ženama u biznisu i preduzetništvu. Kako najavljuju iz Poslovnog inkubatora, cilj predavanja je da ohrabri i nauči prisutne kako da "uzmu" život u svoje ruke i kreiraju svoj posao, vreme i finansijsku dobit, koja zavisi od njihove odgovornosti, volje, znanja, pametnog rada i discipline.

- Sigurnim i stručnim korakom, Indira će vas provesti kroz turbulentan put uspešnog preduzetnika, pokazaće vam kako da napravite svoj poslovni plan, tako da prepoznate ideju svog biznisa ili da, ako već radite, kako svoje poslovanje da osnažite i podignete na viši nivo - najavljuju iz Poslovnog inkubatora.

Treće predavanje, ujedno i poslednje u ovom mesecu, odrzaće se 27. marta, a Bojan Božović govoriće na temu "Odbijanje kao podsticaj". Na ovom predavanju prisutni će biti u prilici da nauče kako da prihvate prepreke i odbijanja na putu ka ostvarenju ličnih i profesionalnih ciljeva, ali i kako da im te prepreke i odbijanja budu dodatna motivacija. 

Sva predavanja održaće se u Konferencijskoj sali Poslovnog inkubatora Subotica (Magnetna polja 6), s početkom u 10 časova. Vremensko trajanje predavanja je dva i po sata, a prisustvo je potrebno prijaviti na telefon 024/544-044, zbog ograničenog broja mesta.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2035
Povezane teme
poslovni inkubator subotica preduzetništvo predavanje besplatno predavanje preduzetnici
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.