Komentara: 0
Pregleda: 8931
Foto

Autocentar „Mali Bajmok“ - sve za registraciju vozila na jednom mestu

18.05.2018. u 18:38h
Sponzorisani sadržaj
Registracija, tehnički pregled, prepis i osiguranje vozila, izdavanje registracionih nalepnica i probnih tablica, kao i uvoz automobila, špedicija, carinsko posredovanje i brzo i efektivno carinjenje i samo su neke od usluga koje nudi Autocentar „Mali Bajmok“.
Autocentar „Mali Bajmok“ - sve za registraciju vozila na jednom mestu

Na jednom mestu i u vrlo kratkom roku vlasnici vozila mogu da reše svu neophodnu papirologiju i zaobiđu čekanje u redovima i „borbu“ sa šalterskim službenicima. Kako je carinsko skladište u prizemlju objekta, a na spratu špedicija, ni najkomplikovanije carinjenje ne mora da stvara glavobolju.

Iako relativno mlad, od januara prošle godine u Autocentru „Mali Bajmok“ dnevno se obavi desetak registracija vozila.

Drago nam je što se vlasnici vozila ponovo vraćaju i to nam je pokazatelj da su zadovoljni uslugama koje nudimo. Klasično produženje registracije i izdavanje nalepnica radi se za 15-ak minuta, kompletna registracija je malo duže, ali i tu imaju pogodnosti – kaže Danijela Isailović iz Autocentra „Mali Bajmok“. - Trudimo se da uvek izađemo u susret građanima, koji su veoma odgovorni i savesni vozači i do sada smo imali samo jednu registraciju koja je istekla duže od mesec dana. To je veoma pohvalno s obzirom na platežnu moć i činjenicu da je svaka registracija izdatak za kućni budžet. Zbog toga omogućavamo plaćanje na rate, čekovima ili putem administrativne zabrane od tri do 12 meseci, bez obzira koji je iznos u pitanju. Radi se isključivo polisa Dunav osiguranja i Auto Moto Saveza.

Autocentar „Mali Bajmok“ nalazi se u ulici Franje Kluza 26 i otvoren je svako radnog dana od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 14 časova.

Autocentar „Mali Bajmok“ - sve za registraciju vozila na jednom mestu

Autocentar „Mali Bajmok“ - sve za registraciju vozila na jednom mestu

Sponzorisani sadržaj
Auto centar "Mali Bajmok" Auto centar "Mali Bajmok" Auto centar "Mali Bajmok" Auto centar "Mali Bajmok" Auto centar "Mali Bajmok" Auto centar "Mali Bajmok" Auto centar "Mali Bajmok" Auto centar "Mali Bajmok"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 8931
Povezane teme

auto centar mali bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.