Komentara: 2
Pregleda: 6903
Foto

Auto kuća "Tasić" promovisala VW T-Roc

11.03.2018. u 10:27h
Sponzorisani sadržaj
Auto kuća "Tasić" promovisala VW T-Roc

Zvanični prodajni i servisni centar Volkswagenovog programa za Suboticu, Auto kuća "Tasić", organizovao je promociju novog terenskog (SUV) modela - Volkswagen T-Roc.

U prijatnom ambijentu prodajnog salona na adresi Franje Kluža 42 brojni zainteresovani gosti koji su želeli po prvi put uživo da vide novi model iz ove renomirane auto kompanije imale su priliku ne samo da vide, saslušaju profesionalnu prezentaciju, nego i da sami sednu za volan ili neko od putničkih mesta u jednom od nekoliko atraktivnih T-Roc vozila koji su za ovu priliku stigli u Suboticu.

Kiša i nešto lošije vremenske prilike tokom demo vožnje bili su prilika da se T-Roc pokaže sa svim svojim mogućnostima, kako na asfaltu, ravnim površinama, urbanom terenu, tako i povremenim silaskom van puteva predviđenih za gradska vozila, pogotovo ona sa nižim podom i sa klasičnim pogonom točkova.

Brojne opcije, tehnološke inovacije, konekcija, kao i efikasni agregati do 190 konjskih snaga, udobnost i inovativni dizajn koje ovaj model poseduje će, verujemo, biti dovoljni da naprave novi poredak u segmentu SUV i krosover automobila. Dizajniran kako bi popunio mesto ispod modela Tiguan, ovaj automobil je kreiran posebno kako bi postao privlačan svima.

Auto kuća "Tasić" promovisala VW T-Roc

ZAINTERESOVANI? Zakažite vožnju i saznajte uživo koje su vrste motora u ponudi, pakete opreme i druge pogodnosti koje vam mogu mnogo značiti u odluci da ovaj moćni terenac bude deo vaše familije.  Za više informacija dođite lično u salon u Subotici (Franje Kluža 42), ili pozovite 024/415-05-00 svaki radni dan (pon-pet od 8-17 časova) odnosno subotom do 13 časova.

Naziv T-Roc je nastao kombinacijom slova T koje predstavlja omaž modelima Tiguan i Touareg čija je snaga preneta i na ovaj model, dok Roc potiče od engleske reči “Rock” koja u prevodu znači stena i odnosi se na sposobnost novog modela da osvaja nepristupačne terene.

Model je baziran na modularnoj MQB platformi, ukupne dužine 4234 milimetra, opcijom pogona na sva četiri točka i ponuđenim nivoima opreme T-Roc, Style i Sport. Standardna oprema pored ostalog uključuje: "Front Assist" radar sa mogućnošću automatskog zaustavljanja, "Lane Assist" mogućnost automatskog kretanja vozila unutar saobraćajne trake sa multifunkcionalnom kamerom, "Plus" bord kompjuter, "Deep Black Pearlescent Matte" dekorativni detalji na komandnoj tabli, centralnoj konzoli i panelima na vratima, ESP uključujući ABS i ASR. Dodatno su u ponudi: 8 inčni infotainment sistem koji podržava integraciju sa pametnim telefonima, "Driver Alert System" koji drži vozača u aktivnom stanju, R-line spoljašnji paket opreme, adaptivni tempomat, "Active Info Display" digitalna instrument tabla  kao i još mnogo korisnih opcionala.

Auto kuća "Tasić" promovisala VW T-Roc

T-Roc je ocenjen sa najvišom ocenom na Euro NCAP testu u segmentu bezbednosti što je impozantno jer je pri ispitivanju bio kategorisan u segmentu kompakt SUV, klase koja uključuje mnogo veće SUV modele.

Sponzorisani sadržaj
Promocija VW T-Roc u AK "Tasić" Promocija VW T-Roc u AK "Tasić" Promocija VW T-Roc u AK "Tasić" Promocija VW T-Roc u AK "Tasić" Promocija VW T-Roc u AK "Tasić" Promocija VW T-Roc u AK "Tasić" Promocija VW T-Roc u AK "Tasić" Promocija VW T-Roc u AK "Tasić"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 6903
Povezane teme

auto kuća tasić

volkswagen

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.