Komentara: 1
Pregleda: 25639

Atraktivni poslovni prostori u hotelu Galleria

19.09.2016. u 21:02h
Sponzorisani sadržaj
Hotelsko-kongresni i poslovni centar "Galleria" naredne godine puni jubilej 10 godina postojanja i rada, tokom kojih se plasirao u sam vrh kongresnih, ugostiteljskih i smeštajnih centara u Srbiji, a jedan deo površine ovog velelepnog kompleksa u centru Subotice namenjen je poslovnim namenama, za izdavanje.
Atraktivni poslovni prostori u hotelu Galleria

HKPC “Galleria” se sastoji od tri jedinice - međunarodnog kongresnog hotela sa 4 zvezdice, poslovnog dela i šoping centra, a svi su povezani prelepim centralnim Atrijumom.

Većina poslovnih prostora je izdato, i to su pretežno dugogodišnji klijenti koji ne kriju zadovoljstvo zbog poslovnog ambijenta i uslova rada u renomiranom kompleksu. Neki od zakupaca koji posluju u HKPC "Galleria" su Infostud, Nordent, Tehnomanija, fondacija Prosperitate, Telenor, Studio Moderna i mnogi drugi.

U okviru površine za izdavanje ostala su još tri poslovna prostora, ukupne površine oko hiljadu kvadratnih metara. HKPC "Gallerija" poziva zainteresovana pravna lica da razmotre sledeću ponudu:

Atraktivni poslovni prostori u hotelu Galleria

Prostor od oko 140m2 nalazi se u prizemlju, u Atriumu hotela, sa posebnim ulazom iz ulice Vase Stajića i iz Atriuma hotela, a pogodan je za prodajni prostor. Pogledajte tlocrt.

Prostor od oko 400m2 na drugom spratu nalazi u "sivoj zoni" i po potrebi se kvadratura prilagođava shodno potrebama zakupaca, a pogodan je za poslovne prostorije, odnosno kancelarije kancelarije. Pogledajte tlocrt.

Još jedan prostor, ukupne površine od oko 426m2 nalazi se na 3. spratu, a po potrebi može da seprilagođava. Ovaj prostor je opremljen i pogodan za obavljanje delatnosti koje su vezane za lepotu, zdravlje, medicinu i slično. Pogledajte tlocrt .

Zainteresovani više informacija mogu da dobiju putem telefona 063/447-311.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 25639
Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

poslovni prostor

izdavanje poslovnih prostora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.