Komentara: 1
Pregleda: 5152

ATB "Sever" svake srede organizuje informativni dan

04.03.2020. u 09:30h
Sponzorisani sadržaj
Kompanija ATB "Sever" organizuje Otvorena vrata - informativni dan. Ideja je da se jednom nedeljno, sredom od 12 časova, zainteresovanima ponudi prilika da se upoznaju sa mogućnostima za zaposlenje u kompaniji.
ATB "Sever" svake srede organizuje informativni dan

Već punih 96 godina kompanija ATB SEVER je poznata po kvalitetu i tradiciji u proizvodnji svih vrsta električnih motora i generatora. Od 2011. godine ATB "Sever" je u sastavu kineske "Wolong". Poslednjih nekoliko godina je primetna pozitivna tendencija u razvoju kompanije, kako u pogledu rasta pormeta tako i u pogledu rasta broja zaposlenih.

- Zapošljavamo stručnu radnu snagu, konkretno bravare, zavarivače, mašinske tehničare, elektrotehničare, metalostrugare, mašinske inženjere, elektro inženjere, a u  određenim sektorima proizvodnje postoji mogućnost zaposlenja i nekvalifikovane radne snage - poručuju iz ATB "Sever". - Važno je da istaknemo da nudimo dobre uslove zaposlenja, mogućnost profesionalnog napredovanja i sticanje novih znanja.

Dolazak na Otvorena vrata ne morate zakazivati. Dovoljno je samo da dođete (Upravna zgrada, Magnetna polja 6) u neku od sreda u 12 časova i ponesete svoju radnu biografiju. Služba za ljudske resurse će na licu mesta vršiti intervjue sa zainteresovanim licima.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 5152
Povezane teme

atb sever

otvoreni dan

fabrika sever

zaposlenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.