Komentara: 2
Pregleda: 5820

Aplikacija Euro Petrol Kluba koja prati uštede

17.05.2018. u 15:17h
Sponzorisani sadržaj
Kao plod višemesečnog rada, kompanija Euro Petrol lansirala je, prva u branši, mobilnu aplikaciju uz pomoć koje će korisnici veoma lako i jednostavno moći da prate potrošnju, te tako uštede na gorivu.
Aplikacija Euro Petrol Kluba koja prati uštede

Brz tempo života nametnuo je da su "pametni" telefoni deo naše svakodnevice. Tako se bez njih teško može zamisliti odlazak u grad, prodavnicu, apoteku, a od sada ni na benzinsku stanicu. Da bi bila u koraku sa savremenim trendovima, kompanija Euro Petrol lansirala je mobilnu aplikaciju, koja pruža iste pogodnosti kao i kartica Euro Petrol Kluba, samo na nešto pristupačniji način.

Naša mobilna aplikacija obezbeđuje niz povlastica, među kojima su brzo učlanjenje u Euro Petrol Klub, korišćenje kartice Kluba na mobilnom telefonu, kao i uštedu do 7 dinara po svakom litru goriva - navode iz Kompanije Euro Petrol.

Uz mobilnu aplikaciju, više od 150.000 članova Euro Petrol Kluba, biće u mogućnosti da brzo i lako prate evidenciju potrošnje goriva, te da provere iznos ušteda na gorivu, koje su ostvarili sa karticom Kluba.

- Pored ušteda na gorivu, aplikacija prikazuje i uštede na ostalim artiklima i uslugama na koje članovi Kluba ostvaruju popuste, kao što su pranje i usisavanje automobila, na auto kozmetiku, Lion ulja i mnoge druge proizvode - poručuju iz kompanije Euro Petrol.

Aplikacija Euro Petrol Kluba koja prati uštede

Korišćenjem kartice Kluba na mobilnom telefonu, korisnici aplikacije će uvek biti u toku sa informacijama o aktuelnim popustima i akcijama, a takođe će moći da saznaju sve o ponudi i vrstama derivata, aktuelnim cenama, dodatnim sadržajima na pumpi, u restoranu i kafiću, te da pronađu lokaciju najbliže Euro Petrol benzinske stanice na putu. 

Više informacija možete saznati na sajtu kompanije Euro Petrol, a novu aplikaciju možete preuzeti na ovom linku.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5820
Povezane teme

euro petrol subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.