Komentara: 0
Pregleda: 7634

Akcija "Keramike Jovanović" povodom dana nežnijeg pola

04.03.2019. u 10:28h
Sponzorisani sadržaj
"Keramika Jovanović" kreće sa prvom ovogodišnjom akcijom, koja će trajati od 6. do 8. marta, a koja će ovaj put biti u čast nežnijeg pola. Cene keramike i kupatilskog sadržaja biće još povoljnije za sve dame koje narednih dana posete salone širom Srbije.
Akcija "Keramike Jovanović" povodom dana nežnijeg pola

Jedan od svakodnevnih izazova je uređenje i opremanje sopstvenog doma.

Prosečan potrošač, naučen da pažljivo planira troškove, najčešće prati akcijske prodaje. Za opremanja kuće ili stana izdaci su uvek veći od bilo kojih ostalih, osim kupovine same kuće ili automobila. U salone "Keramike Jovanović" često dolaze kupci koji kupuju elemente za kupatilo parcijalno, svakog meseca po neki deo.

Proleće je sve bliže, akcija za akcijom se niže...

Za sve vas, njima slične i za vas kojima nedostaju upravo ovi elementi - prva ovogodišnja velika akcija u "Keramici Jovanović" je aktuelna uoči praznika posvećenog damama. Tada imate priliku, da po veoma povoljnim cenama kupite veoma značajne delove svog kupatila, bilo da ga renovirate ili tek opremate. Za ovaj put izdvojeni su kade, tuš kabine, paravani,..

Akcija "Keramike Jovanović" povodom dana nežnijeg pola

Akcija "Keramike Jovanović" povodom dana nežnijeg pola

- Kao dodatno iznenađenje i simboličan poklon sa naše strane, svaka dama koja 8. marta poseti naš salon dobiće vaučer kojim ostvaruje popust od 8% prilikom kupovine, a isti može iskoristiti u naredna dva meseca, tačnije do 08. maja ove godine. Vaučer se ne može iskoristiti za kupovinu artikala koji su već na akciji, uz napomenu da se popusti ne sabiraju. - poručuju iz Keramike Jovanović

Akcija traje od 6. do 8. marta. Sve detaljnije informacije se mogu dobiti direktno u salonima "Keramike Jovanović". Kompletan asortiman se može pogledati i na zvaničnom sajtu, a možete stupiti u kontakt i preko društvenih mreža i informisati se o cenama, uslovima prodaje i slično.

Salon "Keramike Jovanović" se nalazi na adresi Matije Gupca 6, a kontakt telefon je 024/240-840. Očekuju vas radnim danima od  8 do 20, odnosno subotom od 8 do 15 časova.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 7634
Povezane teme

keramika jovanovic

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.