Komentara: 8
Pregleda: 11823
Foto

"Admiral" u novom ruhu i na novom mestu

14.02.2018. u 16:26h > 16:26
Sponzorisani sadržaj
U prijatnoj atmosferi i nesvakidašnjem ambijentu hotela "Gloria" svečano je otvoren klub "Admiral", koji posetiocima starijim od 18 godina nudi puno dobre zabave i razonode.
"Admiral" u novom ruhu i na novom mestu

Čim su otvorena vrata novog, luksuzno opremljenog kluba, veliki broj naših sugrađana došao je da, uz koktele i ketering, okuša svoju sreću.

- U proteklih pet punih godina klub "Admiral" nalazio se na adresi Korzo 7, ali vremenom su nastale potrebe za većim prostorom za sve ono što želimo da pružimo našim igracima. Sada smo u sasvim drugačijem dizajnu i ambijentu, opremljenom aparatima poslednje generacije, sa 35 igračkih mesta – ističe Ana Milosavljević, koordinator marketinga. - Gosti će moći da se dobro zabave i organizovaće se promocije i drugi sadržaji za igrače.

"Admiral" u novom ruhu i na novom mestu

"Admiral" klub je deo multinacionalne grupacije "Novomatic", koja je jedan od najvećih proizvođača automata za igre na sreću u Evropi. U Srbiji je prisutan već deceniju i po i pod njegovim imenom posluje 38 slot klubova, što ga čini liderom na tržištu.

- Posebno ističemo kvalitet usluge, a naš glavni adut su visoki poslovni standardi. Usmereni smo isključivo na zadovoljstvo naših gostiju, kojima a sa inovativnim idejama, igrama i džekpot-ovima, u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom, pružamo zabavu i razonodu – ističe naša sagovornica.

Sponzorisani sadržaj
Svečano otvaranje kluba "Admiral" na novoj lokaciji Svečano otvaranje kluba "Admiral" na novoj lokaciji Svečano otvaranje kluba "Admiral" na novoj lokaciji Svečano otvaranje kluba "Admiral" na novoj lokaciji Svečano otvaranje kluba "Admiral" na novoj lokaciji Svečano otvaranje kluba "Admiral" na novoj lokaciji Svečano otvaranje kluba "Admiral" na novoj lokaciji Svečano otvaranje kluba "Admiral" na novoj lokaciji
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 11823
Povezane teme

admiral

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.