Komentara: 3
Pregleda: 10391
Foto

"VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije

13.04.2024. u 13:12h
Sponzorisani sadržaj
U Ulici 51. divizije otvorena je nova samouslužna autoperionica koja pruža drugačije iskustvo pranja automobila. Uz nove programe, uređaje, hemiju visokog kvaliteta, u "VR Pro wash" perionici čeka vas i nov način plaćanja - pripejd ključ za plaćanje preko računa za pravna i fizička lica.
"VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije

Od danas, automobili, kombiji i manja teretna vozila u našem gradu imaju priliku da zablistaju u svom punom sjaju na novom mestu, u perionici "VR Pro wash" gde sve posetioce čekaju nov nivo usluge i drugačija ponuda. 

 - U našoj perionici postoje četiri boksa, od kojih su tri zatvorena i jedan otvoreni (koji je namenjen i za vozila većeg gabarita - kombi vozila ili manje kamione). Svaki od tri zatvorena boksa opremljen je sa tri puške, odnosno za svoje korisnike i njihove automobile pripremili smo posebnu pušku za pranje alu felni, koje su neretko izuzetno zahtevne za održavanje - ističu iz ove perionice. "VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije

"VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije

Osim standardne ponude, koja podrazumeva pranje automobila i alu felni "Erhle" hemijom za pranje i usisivača, tu je i uređaj za pranje tepih patosnica. 

 - Pored usisivača koji je uobičajen, u ponudu smo uvrstili i specijalan uređaj za pranje tepih patosnica, koji omogućava da i ovaj deo automobila zablista, znamo koliko one nekada mogu biti zaprljane i osetljive- dodaju oni.

"VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije

"VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizijeNovitet koji donosi ova perionica je i "priprejd ključ" koji pravnim i fizičkim licima omogućava plaćanje preko računa. 

 - "Pripejd ključ" podrazumeva da naši korisnici mogu preko računa uplatiti određeni iznos novca na "ključ" te da on zameni kupovinu žetona. Neiskorišćena sredstva na "ključu" mogu se upotrebiti prilikom narednog pranja automobila. Plaćanje na ovaj način je znatno jednostavnije i brže za korisnike, pokazuje praksa. Još jedna posebna pogodnost jeste duže vreme trajanja ciklusa pranja, dva minuta i 20 sekundi u odnosu na uobičajeno koje uglavnom iznosi dva minuta - objašnjavaju iz "VR Pro wash-a".

"VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije

Radno vreme "VR Pro wash" perionice je 00-24h, a u promotivnom periodu, tokom narednih 5 dana (13-17. april), u vremenu od 10 do 20h pranje automobila biće besplatno za sve posetioce. 

Sponzorisani sadržaj
"VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije "VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije "VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije "VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije "VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije "VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije "VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije "VR Pro wash" - samouslužno pranje automobila u Ulici 51. divizije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 6 dana
Komentara: 3
Pregleda: 10391
Povezane teme

pranje auta

pranje automobila

autoperionica subotica

autoperionica

pranje vozila

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.