Komentara: 0
Pregleda: 1957

Uz upisan kurs ili obuku, "Akademija Oxford" poklanja onlajn kurs

13.11.2020. u 11:30h
Sponzorisani sadržaj
Iako zvuči previše dobro da bi bilo stvarno, istina je. "Akademija Oxford" obezbedila je svim svojim polaznicima, koji su od 1. septembra upisali bilo koji kurs iz ponude, da potpuno besplatno pohađaju i jedan onlajn kurs po izboru.
Uz upisan kurs ili obuku, "Akademija Oxford" poklanja onlajn kurs

Da biste ostvarili pravo na besplatan onlajn kurs, iz "Akademije Oxford" objašnjavaju da je najpre potrebno izaberete koji kurs iz njihove ponude želite da pohađate, a potom da se prijavite i upišete, u skladu s pravilima ove obrazovne institucije.

- Zainteresovani mogu da se prijave putem telefona 024/555-622 ili 069/30-80-622. Takođe, imaju mogućnost i da na mejl adresu subotica@akademijaoxford.com pošalju osnovne informacije o sebi, poput imena i prezimena, datuma rođenja i broja telefona, te da se na taj način prijave, kao i direktno u prostorijama "Akademije Oxford", koje se nalaze na adresi Korzo 1/4 na prvom spratu. U svakom slučaju, obaveza prijavljenih je da budu prisutni na upisu, dok će o detaljima biti informisani prilikom prijavljivanja - objašnjavaju iz "Akademije Oxford".

Nakon toga, polaznici treba da ispoštuju propisane zahteve u vezi sa plaćanjem i da odaberu koji od 10 ponuđenih gratis onlajn kurseva žele da pohađaju.

- Ipak, s obzirom na to da "Akademija Oxford" nudi značajne popuste određenim grupama lica, važno je naglasiti da svaki polaznik koji se odluči da iskoristi takav popust, time gubi pravo da pohađa potpuno besplatno jedan kraći onlajn kurs po izboru - napominju iz ove obrazovne institucije.

Da bi bilo još zanimljivije, "Akademija Oxford" nudi priliku zainteresovanima da nakon odslušanih kraćih onlajn kurseva, polažu i propisane testove, a ukoliko zadovolje jasno zadate kriterijume, biće im izdat i sertifikat o pohađanju konkretnog onlajn kursa.

- Kada su u pitanju teme gratis obuka, slobodno možemo reći da za svakoga ima po nešto. Svi koji budu upisali jedan od kurseva iz ponude i ispune jasno definisane zahteve organizatora, mogu odabrati da besplatno pohađaju onlajn kurs kreativnog pisanja ili pisanja za veb, odnosno blog. U ponudi se nalaze i obuke za pravilno upravljanje vremenom i za mape uma, a ko želi može da pohađa i onlajn kurs poslovne komunikacije. Kreativno pisanje za decu je tema još jednog besplatnog onlajn kursa, a zainteresovani mogu pohađati i kraću onlajn obuku za tehnike pamćenja i brzo čitanje, kao i za organizaciju učenja i veštine prezentovanja - navode iz "Akademije Oxford". - Samim tim što su teme gratis onlajn obuka i više nego interesantne, jasno je da mnogim polaznicima neće biti lako da se odluče koju da pohađaju, ali koju god da odaberu učiniće pravu stvar, jer će tako poboljšati svoje lične i poslovne kvalitete.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 meseca i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1957
Povezane teme
kursevi u subotici obuke kursevi besplatna obuka akademija oxford besplatan kurs
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.