Komentara: 0
Pregleda: 5032
Foto

"Unity fitness centar" čeka nove polaznike

19.10.2021. u 14:36h
Sponzorisani sadržaj
"Unity fitness centar" upisuje nove polaznike na treninge AKA fitnesa, koji su namenjeni deci i odraslima, a prvi, probni trening je besplatan.
"Unity fitness centar" čeka nove polaznike

AKA na japanskom jeziku označava crvenu boju, a odraz je energije i dinamike ovih treninga, tokom kojih se sve vežbe izvode uz muziku. Kako objašnjava instruktorka Lejla Rustemović, treninzi za decu su pretežno rekreativnog tipa, te izvodeći određene vežbe sa elementima borilačnih veština, najviše razvijaju motoriku, što je u njihovom uzrastu od presudnog značaja.

- Treninzi su namenjeni deci uzrasta od 5 do 14 godina, a izvode se dva puta nedeljno u trajanju od sat vremena. Najčešće radimo u grupama do 10 polaznika, a vežbe se izvode individualno i u paru, tako da deca vežbaju kroz igru. Na prvom treningu se obično upoznajemo i mogu da vidim šta je ono što bi deci bilo potrebno da više vežbaju i jačaju, zato je prvi trening uvek probni, a oni koji žele da nastave tek onda plaćaju mesečnu članarinu - objašnjava Lejla, dodajući da osim klasične opreme za fizičko, deci nije potrebno ništa više za vežbanje.

Kada su u pitanju treninzi za odrasle, naša sagovornica objašnjava da se i oni izvode u trajanju od sat vremena i u grupama do 10 polaznika, ali postoji mogućnost individualnih treninga. Tako odrasli mogu da plaćaju mesečnu članarinu ili pojedinačno po treninzima, dok oni koji se odluče za individualne treninge, imaju mogućnost da povedu još jednu osobu besplatno.

- Sa odraslim polaznicima radimo i kondicione treninge sa elementima borilačkih veština i elementima odbrane, tri puta nedeljno. Radimo dosta i vežbe za leđa, što je dobro za ljude koji imaju problem sa leđima, koji na poslu dugo sede ili stoje, a ako neko ima išijas, vežbe mu mogu pomoći. Obično je prvih pola sata rezervisano za kardio, a drugih pola za vežbe istezanja i jačanja ruku i posture - ističe Lejla, dodajući da je ovaj period godine najpovoljniji za okretanje fizičkim aktivnostima za ljude koji vode računa o svom zdravlju i izgledu, nezavisno od godina. - Zato je sada pravo vreme da se krene sa vežbama i treninzima, da bismo se pokrenuli i sačuvali zdravlje i izgled. Zato je sad odlično vreme da se krene sa vežbanjem i treninzima, da bismo se pokrenuli i sačuvali zdravlje.

Zainteresovani polaznici mogu da se prijave putem telefona 062/11-49-826, a više informacija o treninzima mogu pronaći na njihovoj Fejsbuk i Instagram stranici. "Unity fitness centar" se nalazi u centru grada na adresi Šandora Petefija 12. U svojoj organizaciji treniga AKA fitnes ima prostora za ustupanje sale i drugim trenerima za druge vrste treninga.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 meseci i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 5032
Povezane teme
fizička aktivnost
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.