Komentara: 0
Pregleda: 1685

U toku prijave za septembarski upisni rok u "Akademiji Oxford"

20.08.2021. u 10:00h
Sponzorisani sadržaj
U Školi stranih jezika "Akademija Oxford" u toku je prijava i upis novih polaznika na kurseve stranih jezika, koji se organizuju u formi grupne nastave, kako za odrasle, tako i za decu.
U toku prijave za septembarski upisni rok u "Akademiji Oxford"
Foto: Freepic.com

Zainteresovani polaznici mogu pohađati i individualni kurs engleskog jezika, odnosno individualni kurs mađarskog jezika ili nemačkog, a u ponudi su i kursevi norveškog jezika, ruskog i kurs srpskog jezika za strance, kao i kursevi drugih stranih jezika. Individualna nastava je uvek u ponudi, a kandidati se mogu prijaviti kad god požele.

- Što se tiče načina organizacija nastave, vrlo je bitno naglasiti da grupni tip edukacije podrazumeva strogo definisana pravila. Naime, tek nakon formiranja grupe od dovoljnog broja članova, koordinator za nastavu će imati obavezu da odredi kog tačno datuma će nastava da počne. Takođe, zadržavamo pravo da definišemo i dinamiku organizacije nastave, kao i raspored časova, s tim što kandidati prilikom prijavljivanja i upisivanja svakako dobijaju preciznu informaciju o tome koliko će kurs stranog jezika da traje - kažu iz Škole stranih jezika "Akademije Oxford".

Kursevi stranih jezika u ovoj Školi se organizuju u skladu s pravilima Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike, poznatog kao CEFR (The Common European Framework for languages). Kandidati imaju mogućnost da nastavu pohađaju na jednom od šest nivoa, koji se kreću od osnovnog ili A 1 nivoa, preko početnog ili A 2, odnosno B 1 i B 2 nivoa, koji su niži i viši srednji nivoi, a najviši nivoi znanja stranog jezika su C 1 i C 2, koji su prema pomenutom standardu okarakterisani kao niži i viši napredni nivo. 

- Samim tim što imamo sve propisane dozvole da organizujemo nastavu, kandidati koji završe kurs ruskog jezika, odnosno kurs nemačkog, engleskog, norveškog ili kurs srpskog jezika za strance, kao i svakog drugog, postaju vlasnici sertifikata, koji se smatra pravno validnih dokumentom - poručuju iz "Akademije Oxford".

Svakog radnog dana u periodu od 8 do 18 časova i subotom od 9 do 14 časova, svi zainteresovani kandidati mogu da se prijave i upišu u prostorijama Škole, koje su smeštene na adresi Korzo 1/4 na prvom spratu. U istom periodu, mogu se prijaviti i putem telefona 024/555-622 ili 069/30-80-622, dok na imejl adresu subotica@akademijaoxford.com u bilo kom trenutku mogu poslati osnovne informacije o sebi i tako se prijaviti. 

Međutim, prilikom zvaničnog upisa, svaki prijavljeni kandidat treba lično da bude prisutan u prostorijama Škole i da dostavi propisanu dokumentaciju, o čemu će na vreme biti obavešten.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 9 meseci i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1685
Povezane teme
kursevi kursevi jezika akademija oxford upis novih polaznika
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.