Komentara: 0
Pregleda: 2110

Treći upisni rok na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

22.09.2020. u 10:30h
Sponzorisani sadržaj
Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Subotici organizuje i treći upisni rok na osnovne akademske studije Opšteg prava, koji traje do kraja septembra. Slobodnih mesta je ostalo još malo, a iz ove visokoškolske ustanove poručuju da zainteresovani kandidati i u ovom konkursnom roku mogu da ostvare popust od 10 odsto na školarinu.
Treći upisni rok na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Subotici u školskoj 2020/2021. godini upisuje ukupno 100 studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija na akreditovani studijski program Opšte pravo.

Tokom četvorogodišnjeg školovanja, studenti stiču znanja i osposobljavaju se za samostalno rešavanje složenih problema iz oblasti privrede, pravosuđa i pravne struke uopšte, a osim teorijske nastave, studenti pohađaju i stručnu praksu u sudovima i tužilaštvu u Subotici, kod notara, javnih izvršitelja i privrednih subjekata, tako da kao diplomirani pravnici karijeru započinju sa solidnim iskustvom iz prakse.

- Kvalitetne studije u svom gradu, posvećen nastavni kadar i asistenti iz struke, brojna predavanja gostujućih predavača, mogućnost ostvarivanja stipendija, kao i saradnja sa drugim fakultetima, institucijama i privrednom u Subotici, samo su neke od pogodnosti koje pruža Pravni fakulteti za privredu i pravosuđe svojim studentima. O tome možda najbolje svedoče naši, sada već bivši studenti, koji su se nakon završetka studija zaposlili u struci na vrlo jakim i dobrim pozicijama kod advokata, javnih beležnika, izvršitelja i drugih - kažu iz ove visokoškolske jedinice u Subotici.

Da bi upisali Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, zainteresovani kandidati moraju da imaju završeno srednjoškolsko obrazovanje u trajanju od četiri godine, kao i da uspešno polože prijemni ispit koji se sastoji od 30 pitanja iz testa Opšte kulture. Nakon što se treći konkursni rok završi, biće poznati tačni datumi polaganja prijemnog ispita i upisa na fakultet.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 2110
Povezane teme
upis na fakultet pravni fakultet Pravni fakultet za privredu i pravosuđe upisni rok na fakultete
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.