Komentara: 7
Pregleda: 5458
Foto

Terapeut Milan Čobanov donosi Shiatsu tehniku na Palić

15.05.2024. u 15:42h
Sponzorisani sadržaj
Milan Čobanov nije običan terapeut, već neko ko je imao velikih zdravstvenih problema sa diskus hernijom. Tragajući za rešenjem, a ne želeći da ode na operaciju, posle više meseci velikih bolova i nepokretnosti, uspeo je da dođe do shiatsu terapeuta iz Japana koji je kroz višemesečan rad sa njim i uz primenu ove tehnike uspeo da vrati Milana na noge. Inspirisan svojim ličnim iskustvom odlučio je da se edukuje u Japanu i da nauči sve tajne Shiatsu Namikoshi tehnike koja je od 1964. priznata kao nezavisne terapeutska tehnika od strane japanskog ministarstva zdravlja.
Terapeut Milan Čobanov donosi Shiatsu tehniku na Palić

Posle više od 10 godina intenzivnog rada i više stotina zadovoljnih klijenata Milan Čobanov je odlučio da otvori svoj „Energy Balance“ centar u Vili Milord na Paliću, sa idejom da stvori oazu zdravog koncepta života i energije.

- Shiatsu tehnika je drevna japanska veština koja podrazumeva primenu pritiska prstima na određene tačke na telu radi postizanja energetske ravnoteže i opuštanja mišića – započinje priču Čobanov - Posvetio sam godine učenju i usavršavanju ove tehnike kako bih mogao da pomognem drugima koji se suočavaju sa sličnim problemima i kako bih implementirao svoj sopstveni Shiatsu koncept.

Terapeut Milan Čobanov donosi Shiatsu tehniku na Palić

Energy Balance centar nudi različite tretmane bazirane na Shiatsu tehnici, kao i savete za održavanje zdravog tela i duha. Osnovna ideja je, kako navode, da se ponudi nekoliko različitih paketa svima onima koji traže rešenje za njihov bol, jer se primenom ove tehnike isti može ukloniti.

Osnovna specifičnost „Energy Balance“ koncepta je u sveobuhvatnosti pristupa problemu. Osnovna stanica dijagnostike jeste kičmeni stub i nervne komunikacije, ali svakako pored toga je neophodno sagledati i ostale stanice. Sve ono što remeti disbalans energije i rada tela je potrebno uzeti u obzir kako bi došli do najbolje dijagnoze, a samim tim i do najbolje terapije.

- Čest problem sa kičmenim stubom je spazam mišića, loš rad digestivnog trakta, alergije i slične manifestacije problema koje se direktno ispoljavaju na čovekom telu. To nisu uzroci, to su posledice. Iz tog razloga je potrebno imati sveobuhvatan pristup svakom čoveku i sagledati sve kategorije, od mišića, načina ishrane, vežbanja, pa i načina razmišljanja, jer oni su svi međusobno povezani – objašnjava Čobanov.

Terapeut Milan Čobanov donosi Shiatsu tehniku na PalićEnergy Balance koncept je koncept individualnog pristupa, pa je zato potrebno uspostaviti potpuni protok energije kičmenog stuba i nervnih komunikacija, a nakon toga definisati kako određeni način ishrane, tako i određene vežbe i masaže, koji svi imaju zajednički cilj, a to je totalna rehabilitacija celog tela i uma. Takav koncept daje najbolje rešenje. Pogledajte VIDEO:

Adresa Vile Milord na Paliću je Splitska aleja broj 19, a više informacija možete dobiti putem telefona 062/81-95-639 (Milan).                                                                         

Sponzorisani sadržaj
Terapija Shiatsu tehnikom na Paliću - Milan Čobanov (Energy Balance centar) Terapija Shiatsu tehnikom na Paliću - Milan Čobanov (Energy Balance centar) Terapija Shiatsu tehnikom na Paliću - Milan Čobanov (Energy Balance centar) Terapija Shiatsu tehnikom na Paliću - Milan Čobanov (Energy Balance centar) Terapija Shiatsu tehnikom na Paliću - Milan Čobanov (Energy Balance centar) Terapija Shiatsu tehnikom na Paliću - Milan Čobanov (Energy Balance centar) Terapija Shiatsu tehnikom na Paliću - Milan Čobanov (Energy Balance centar) Terapija Shiatsu tehnikom na Paliću - Milan Čobanov (Energy Balance centar)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 nedelju i 3 dana
Komentara: 7
Pregleda: 5458
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.