Komentara: 4
Pregleda: 5336
Foto

Tehnički pregled vozila po novim propisima u Auto centru "TNT"

10.11.2020. u 12:30h
Sponzorisani sadržaj
U Auto centru "TNT" možete  da uradite tehnički pregled vozila po novom Pravilniku, koji bi trebalo da stupi na snagu u julu naredne godine, a takođe imate mogućnost plaćanja računa za komunalne i druge usluge.
Tehnički pregled vozila po novim propisima u Auto centru "TNT"

Kako objašnjavaju iz Auto centra "TNT", tehnički pregled podrazumeva kompletnu proveru ispravnosti vozila, od merenja kočionog sistema, ovalnosti diskova i izduvnih gasova, do provere intenziteta i usmerenosti svetala. Ceo postupak, koji traje 35 minuta ili duže u zavisnosti od vozila, možete pratiti vizuelno ili putem video nadzora u kancelariji Auto centra.

- Cena tehničkog pregleda za putnička vozila iznosi 3.600 dinara, dok za teretna košta 4.200 dinara. Trenutno smo u postupku i za dvadesetak ćemo biti u mogućnosti da izdajemo i registracione nalepnice, tako da klijenti kada dođu kod nas mogu da urade tehnički pregled, plate polisu osiguranja, dobiju registracionu nalepnicu i odavde direktno idu u saobraćaj - objašnjavaju iz Auto centra "TNT".

Uz uslugu tehničkog pregleda, Auto centar "TNT" pruža mogućnost klijentima da na jednom mestu plate i račune za komunalne i druge usluge, budući da se ekspozitura pošte, koja se nalazila u Megamarketu "Rodić", nedavno zatvorila.

- Takođe, po potrebi radimo i subotom, kako bismo izašli u susret klijentima koji zbog poslovnim obaveza ne mogu da urade tehnički pregled tokom radne nedelje. Sve što je potrebno, jeste da nekoliko dana unapred zakažu termin i naši zaposleni će izaći i obaviti kompletnu proveru ispravnosti vozila - poručuju iz Auto centra "TNT".

Auto centar "TNT" nalazi se na adresi Pribojska br. 2, preko puta Megamarketa "Rodić". Radno vreme radnim danima je od 8 do 16 časova, a za tehnički pregled vozila možete otići lično ili zakazati termin putem telefona 060/44-33-555 ili 024/541-081.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 1 nedelju
Komentara: 4
Pregleda: 5336
Povezane teme
tehnički pregled
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.