Komentara: 2
Pregleda: 2170

Studiranjem u Subotici do inženjerske diplome

26.02.2021. u 12:30h
Sponzorisani sadržaj
Visoka tehnička škola strukovnih studija u Subotici je osnovana 1960. godine i predstavlja jednu od najcenjenijih državnih visokoškolskih ustanova u našoj zemlji. U proteklih više od pola veka, ova Škola je iznedrila hiljade inženjera u polju tehničko-tehnoloških nauka, koji predstavljaju temelj stručnog kadra industrije u okruženju, ali i šire.
Studiranjem u Subotici do inženjerske diplome

Inženjerske struke su već nekoliko decenija jedne od najtraženijih u industriji. Za sve maturante koji su skloni tehničkim naukama, a žele da studiraju u Subotici, Visoka tehnička škola predstavlja pravi izbor, o čemu svedoče i članovi Studentskog parlamenta, koji su na studije ove visokoobrazovne ustanove došli iz različitih srednih škola.

- Savetujem da se upišete na VTŠ, jer vam pruža odlične uslove za sticanje novog, kao i usavršavanje već stečenog znanja i otvara vam mnoga vrata u budućnosti. Budite inženjeri, ekstra je - kaže Strahinja Mirković, koji je završio opšti smer u Gimnaziji "Mihailo Petrović Alas" u Ugljeviku (Republika Srpska), a trenutno je student treće godine Tehničke informatike.

Njegova koleginica Ksenija Distl, završila je Politehničku školu u Subotici, smer Tehničar za oblikovanje grafičkih proizvoda, nakon koje je upisala Visoku tehničku školu na studijski program Internet i elektronsko poslovanje.

- Nikada ne znate šta vam život donosi. Upisala sam VTŠ i, verujte mi, nisam se pokajala. Na početku je bilo malo teže, ali kako je vreme odmicalo, zainteresovalo me je. Takođe, upoznala sam i divne ljude tokom ove tri godine. Samo treba da verujete u sebe, bez obzira šta drugi pričali, jer znate puno više nego što mislite - ističe Ksenija.

Nakon što je završio za tehničara za kompjutersko upravljanje u Tehničkoj školi "Ivan Sarić" u Subotici, Nebojša Šipoš je upisao Visoku tehničku školu, gde je danas student druge godine na studijskom programu Razvoj proizvoda. Kao i njegove kolege, i on ima važnu poruku za buduće studente.

- Ova Škola je odličan izbor kako bi stekli dobru osnovu za dalje usavršavanje. Praktično znanje stečeno u Školi će vam pomoći u budućnosti na vašem radnom mestu - poručuje Nebojša.

Visoka tehnička škola strukovnih studija će u ovoj, školskoj 2021/2022. godini, upisivati brucoše na pet studijskih programa, a to su Elektrotehnika, Informatika, Inženjerski menadžment, Mašinstvo i Mehatronika. Za buduće studente Škole je pokrenula i servis za onlajn pripremu za polaganje prijemnog ispita, a informacije o studijskim programima i ovom servisu zainteresovani maturanti mogu da dobiju na adresama www.inzenjer.info i www.vts.su.ac.rs

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 4 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 2170
Povezane teme
visoka tehnička škola visoka tehnička škola strukovnih studija
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.