Komentara: 10
Pregleda: 16542
Foto

"SOS 024 team" pruža pomoć starijim sugrađanima

24.07.2023. u 13:00h
Sponzorisani sadržaj
"SOS 024 team" je za sve svoje korisnike pripremio paket usluga koje su prilagođene pokretnim i polupokretnim osobama, ali i onima koji su u potpunosti nepokretni, i to u njihovim domovima. U skladu sa potrebama korisnika, oni će pružiti usluge nege, pomoći u kući ali i obaviti obaveze van kuće, kao što su nabavka ili plaćanje računa. I to u bilo koje doba dana - oni su uvek dostupni.
"SOS 024 team" pruža pomoć starijim sugrađanima

Kućna nega i pomoć u kući "SOS 024 team" omogućuje starijim sugrađanima da žive tamo gde se osećaju najsigurnije - u svom domu. Usluge koje oni nude su prilagođene potrebama korisnika - pokretnim, polupokretnim i nepokretnim licima. 

- Svakom korisniku pristupamo individualno i na osnovu njihovih potreba pravimo plan. U timu imamo socijalnog radnika i ostalo stručno i odgovorno osoblje. Dostupni smo tokom čitavog dana, a naši korisnici i njihove potrebe su nam uvek na prvom mestu. Ono što je bitno istaći jeste da posedujemo licencu i dozvolu za rad od Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja - ističu iz ovog preduzeća. 

"SOS 024 team" pruža pomoć starijim sugrađanimaUsluge koje pruža "SOS 024 team" jesu održavanje lične higijene, pomoć pri oblačenju, hranjenju, umivanju, kupanju, pranje kose, zatim pomoć pri promeni položaja u krevetu, vršenje kontrole vitalnih funkcija - odnosno sve one svakodnevne aktivnosti pri kojima njihovi korisnici imaju poteškoća. 

Uz to, "SOS 024 team" stoji na raspologanju i za asistenciju pri obavljanju poslova u kući kao što su nameštanje kreveta, pranje posteljine i veša, priprema obroka i napitaka, održavanje higijene prostora, pomoć pri kvarovima. Umesto vas, oni će obaviti i neke poslove van kuće, kao što su nabavka ili plaćanje računa. 

"SOS 024 team" pruža pomoć starijim sugrađanimaU okviru svojih usluga, "SOS 024 team" nudi korisnicima četiri osnovna paketa usluga na mesečnom nivou, i to

  • Silver paket (1 poseta nedeljno, po ceni od 5.500 dinara / mesečno),
  • Gold paket (2 posete nedeljno, 11.000 dinara/ mesečno),
  • Platinum (3 posete nedeljno, 16.500 dinara/ mesečno) i
  • Platinum+ (svakodnevna poseta radnim danima, 31.000 dinara/ mesečno).

Svaka poseta traje od pola sata do dva sata, u zavisnosti od potreba korisnika.

Za više informacija možete pozvati broj 060/532-69-90, ili posetiti njihov zvanični sajt

"SOS 024 team" pruža pomoć starijim sugrađanima

Radno vreme "SOS 024 team-a" je od ponedeljka do petka od 07 do 14 časova,  subotom od 7 do 12 časova, dok je rad nedeljom organizovan kroz dežurstvo. 

Sponzorisani sadržaj
"SOS 024" - pomoć starijim sugrađanima "SOS 024" - pomoć starijim sugrađanima "SOS 024" - pomoć starijim sugrađanima "SOS 024" - pomoć starijim sugrađanima "SOS 024" - pomoć starijim sugrađanima "SOS 024" - pomoć starijim sugrađanima "SOS 024" - pomoć starijim sugrađanima "SOS 024" - pomoć starijim sugrađanima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 4 nedelje
Komentara: 10
Pregleda: 16542
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.