Komentara: 1
Pregleda: 1167
Foto

"Smart edu" upisuje nove polaznike na program brzog čitanja

11.11.2020. u 11:19h
Sponzorisani sadržaj
Još jedna grupa dece školskog uzrasta uspešno je završila program "Fast Forward" brzog čitanja sa razumevanjem i tehnikama učenja u "Smart edu" centru. Upis novih polaznika je u toku, a sve koji odaberu ovaj program u novembru očekuje i popust od 20 odsto.
"Smart edu" upisuje nove polaznike na program brzog čitanja

Program "Fast Forward" se sastoji iz praktične obuke koja se realizuje u prostorijama "Smart edu" centra i vežbi uz pomoć softvera sa zadacima za rad kod kuće. Edukacija omogućava individualno napredovanje i kontinuirano praćenje postignuća polaznika, a delom sadrži i teorijske osnove o pamćenju, tehnikama pamćenja, učenju i tehnikama učenja.

- Brzina čitanja sa razumevanjem se meri jednom nedeljno, pri čemu su rezultati transparentni i jasni. Prve tri nedelje izbacujemo stare navike koje nam ometaju čitanje i učenje, dok druge tri nedelje učimo nove metode učenja i razumevanja pročitanog. Na kraju programa polaznici mogu da čitaju od 50 odsto do dvostruko brže nego na početku kursa, sa mnogo boljim razumevanjem teksta - objašnjavaju iz "Smart edu" centra.

Uz brzo čitanje, ovaj program donosi i brojne prednosti polaznicima, koji nakon završetka kursa imaju jaču koncentraciju, bolju organizaciju informacija, savladane tehnike učenja, bolje razumevanje pročitanog teksta, a samim time postižu i uštedu u vremenu.

- Program je koncipiran od dvočasa koji se održava jednom nedeljno u prostorijama "Smart edu" centra i svakodnevnog vežbanja kod kuće. Broj polaznika u grupi je mali i u radu se poštuju sve preporučene protivepidemiološke mere - poručuju iz "Smart edu" centra.

Upis novih polaznika je u toku, a sve koji odaberu ovaj program u novembru očekuje i popust 20 odsto. Prijavu možete podneti putem sajta "Smart edu" centra, dok individualni prijem možete zakazati putem telefona 069/12-46-939 ili 064/12-72-457. "Smart edu" centar se nalazi na adresi Partizanska 14/3, a radno vreme je od ponedeljka do subote od 10 do 22 časa.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 6 dana
Komentara: 1
Pregleda: 1167
Povezane teme
smart edu brzo čitanje
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.