Komentara: 1
Pregleda: 2576
Video
Foto

"Smart edu&ca" - SuanPan mentalna aritmetika, Otvorena vrata u subotu

27.02.2023. u 16:30h
Sponzorisani sadržaj
U toku je novi upisni rok na SuanPan aritmetiku u "Smart edu&ca" Subotica (Partizanska 14/3). Upisuju se deca u tri uzrasne grupe od 5 do 14 godina. Otvorena vrata su u subotu od 10 časova.
"Smart edu&ca" - SuanPan mentalna aritmetika, Otvorena vrata u subotu

SuanPan mentalna aritmetika podstiče razvoj dečjih intelektualnih kapaciteta.

Radom na abakusu (računaljci) matematičke operacije (sabiranje i oduzimanje/množenje i deljenje) podstiče se razvoj logičko-matematičkog centra. Indirektno fina motorika utiče na umrežavanje ostalih sinaptičkih veza i puteva pa se posle par meseci vide merljivi rezultati koji podsticajno utiču na koncentraciju, pažnju, zaključivanje, lakše učenje i pamćenje, sampouzdanje i građenje lakše vršnjačke socijalizacije - objašnjavaju iz "Smart edu&ca"Logički centar nakon izvesnog vremena (koje služi kao trening) stimuliše i ostale centre i služi kao podstrek razvoju.

"Smart edu&ca" - SuanPan mentalna aritmetika, Otvorena vrata u subotuZahvaljujući jedinstvenom kursu u "Smartu", deci se olakšava savladavanje i učenje školskog gradiva.

Kurs mogu pohađati samo polaznici u razvojnom periodu od 5 do 14 godina. Dočekaće vas obrazovan i stručan nastavni kadar, kvalitetni program, dugogodišnje poverenje i fantastični rezultati - kažu iz "Smarta" - Polaznici vremenom stiču bolju koncentraciju, jači fokus pažnje, bolje školske rezultate i sjajno samopouzdanje.

"Smart edu&ca" - SuanPan mentalna aritmetika, Otvorena vrata u subotu

"Smart edu&ca" zastupnik je za SuanPan mentalnu aritmetiku u Severnobačkom i Zapadnobačkom okrugu.

Više informacija na sajtu smartedu.co.rs, putem mejla sistemucenje@gmail.com ili na brojeve telefona 069/1246939, 064/1246939.

Sponzorisani sadržaj
Dodela diploma polaznicima SuanPan aritmetike u Smart edu&ca Subotica Dodela diploma polaznicima SuanPan aritmetike u Smart edu&ca Subotica Dodela diploma polaznicima SuanPan aritmetike u Smart edu&ca Subotica Dodela diploma polaznicima SuanPan aritmetike u Smart edu&ca Subotica Dodela diploma polaznicima SuanPan aritmetike u Smart edu&ca Subotica Dodela diploma polaznicima SuanPan aritmetike u Smart edu&ca Subotica Dodela diploma polaznicima SuanPan aritmetike u Smart edu&ca Subotica Dodela diploma polaznicima SuanPan aritmetike u Smart edu&ca Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 meseci i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2576
Povezane teme

mentalna aritmetika

suanpan

mentalna aritmetika za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.