Komentara: 7
Pregleda: 1997

Škola programiranja "Learnit" nudi kurseve iz programiranja i eksela

02.11.2020. u 14:11h
Sponzorisani sadržaj
Za ovu školsku godinu, škola programiranja "Learnit" kompanije "Infora" pripremila je mnoštvo novina. Uz spajanje sa Matematičkom školom "Gauss" i prelazak na novu lokaciju, pripremila je i nove kurseve - programski jezik C za srednjoškolce i nastavu iz eksela na dva nivoa za odrasle.
Škola programiranja "Learnit" nudi kurseve iz programiranja i eksela

Uz postojeću nastavu "Scratch", "App Inventor", "Python", "Pandas", "C++" i kreiranje veb stranica, škola programiranja "Learnit" ove godine je uvela i kurs iz programskog jezika C koji je namenjen srednjoškolcima, kao i nastavu iz eksela na početnom i naprednom nivou za odrasle.

Po rečima Aleksandra Neorčića, koordinatora nastave i jednog od predavača, veliko interesovanje za ove kurseve bilo je presudno da se uvrste u standardnu ponudu Škole, budući da srednjoškolci dolaze u dodir sa ovim programskim jezikom u okviru nastave iz informatike, a da je za odrasle poznavanje eksela sve češće preduslov za zaposlenje ili napredak na postojećem radnom mestu.

- Upis polaznika na ove kurseve je u toku, a čim se formiraju grupe, odmah počinjemo sa radom. Nastava će se odvijati jednom nedeljno, u vidu dvočasa koji traje 90 minuta, a termini održavanja će se određivati u dogovoru sa polaznicima, kako bi đaci i oni koji rade imali vremena da stignu na željeni kurs - objašnjava Neorčić, dodajući da će se prilikom održavanja nastave poštovati sve protivepidemiološke mere. - Broj polaznika je ograničen kako bi se obezbedila propisana fizička distanca. Imamo sredstva za dezinfekciju, tokom nastave se nose zaštitne maske, tako da se u potpunosti pridržavamo svih mera koje nalaže aktuelna epidemiološka situacija.

Osim ovih novina, Škola je takođe pronašla i novu lokaciju, te se sada nalazi na adresi Petefi Šandora 3-5, gde je smeštena zajedno sa Matematičkom školom "Gauss". Na ovaj način, đacima koji pohađaju nastavu iz informatike, omogućeno je da na jednom mestu pohađaju i nastavu iz matematike i fizike.

Više informacija o radu, predavačima i kursevima "Learnit" škole programiranja možete pronaći na sajtu ŠkoleFejsbuk stranici ili Instagram profilu. Prijave na željeni kurs možete podneti onlajn putem sajta ili na broj telefona 064/217-00-22.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 meseca i 2 nedelje
Komentara: 7
Pregleda: 1997
Povezane teme
programiranje škola programiranja
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.