Komentara: 0
Pregleda: 3058

Sajam venčanja 9. decembra u hotelu Galleria

21.11.2017. u 11:00h
Sponzorisani sadržaj
Hotel "Galleria" i agencija "Posh 33", organizovaće 9. decembra sedmi po redu Sajam venčanja u Subotici, a prvi "Winter Wedding Fest", u jedinstvenom ambijentu Balske dvorane.
Sajam venčanja 9. decembra u hotelu Galleria

Za šest uspešnih godina postojanja, Sajam venčanja ima iza sebe više od 250 izlagača i preko 10.000 posetilaca, što ga svrstava među manifestacije od društvenog značaja. Kao gradu sa jednom od najlepših većnica za venčanja u našoj zemlji, organizatori ističu da im je posebna čast, ali i obaveza organizovanje ovakve manifestacije u Subotici.

- Želja nam je da, pred otvaranje knjige matičara 15. decembra i zakazivanja termina za narednu godinu, na jednom mestu okupimo sve što je mladencima potrebno u organizaciji venčanja i svadbenih proslava, i da u tome vide različite izbore kako bi na najbolji način organizovali svoj veliki dan. Takođe, na Sajmu će svi izlagači svoje proizvode i usluge ponuditi po specijalnim sajamskim uslovima - kažu organizatori Sajma venčanja, pozivajući sve zainteresovane izlagače da uzmu učešće na ovogodišnjoj manifestaciji.

Predstavite se budućim mladencima već od 50 evra

Ove godine, organizatori su pripremili tri različita paketa, kako biste se budućim mladencima predstavili u najboljem mogućem svetlu. 

Uz BASIC paket dobijate prisustvo na Sajmu venčanja, mogućnost izlaganja i direktnog kontakta sa mladencima po najboljoj ceni.

Paket obuhvata:

 • 1 sto za izlaganje i 6 m2 prostora,
 • 2 stolice,
 • Električni priključak,
 • Predstavljanje u Sajamskoj brošuri (kontakt podaci + logo/naziv) koja se deli svim posetiocima Sajma venčanja, kako bi i nakon Sajma mogli da ostanu u kontaktu sa Vama.

Cena: 50 EUR (+PDV).


BIDERMAJER paket je kreiran za one koji žele više da se istaknu svojom bogatom ponudom na Sajmu venčanja. Ovaj paket Vam omogućava najbolji cost-benefit odnos.

Paket obuhvata:

 • 2 stola za izlaganje i 12 m2 prostora,
 • 4 stolice,
 • Više električnih priključaka (do 3),
 • Predstavljanje u Sajamskoj brošuri u odeljku istaknutih izlagača (kontakt podaci + logo/naziv + kratak prezentacioni tekst do 300 karaktera) koja se deli svim posetiocima Sajma venčanja, kako bi i nakon Sajma mogli da ostanu u kontaktu sa Vama.

Cena: 100 EUR (+PDV).


Ukoliko želite da budete među najistaknutijim izlagačima, onda je KUMOVSKI paket pravi izbor za Vas. Namenjen je izlagačima koji žele da se prezentuju na najbolji mogući način u odnosu na sve ostale izlagače.

Paket obuhvata:

 • Mogućnost proširenja potrebnog prostora za predstavljanje, i preko 12 m2 (shodno potrebama, a najviše do 25 m2), te shodno tome i mogućnost dobijanja dodatnih stolova,
 • 6-8 stolica,
 • Do 5 električnih priključaka,
 • Predstavljanje u Sajamskoj brošuri u odeljku prvih predstavljenih izlagača (kontakt podaci + logo/naziv + kratak prezentacioni tekst do 300 karaktera) koja se deli svim posetiocima Sajma venčanja, kako bi i nakon Sajma mogli da ostanu u kontaktu sa Vama.
 • Logo ili naziv firme na naslovnoj strani Sajamskog kataloga.
 • Biranje pozicije na kojoj ćete se nalaziti na Sajmu venčanja - Vi imate prioritet izbora pozicija u odnosu na ostale izlagačke pakete, a shodno dinamici zauzeća pozicija.

Cena: 150 EUR (+PDV).

Prijave za učestvovanje na Sajmu venčanja, potrebno je poslati na [email protected] ili putem telefona 060/7107303.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3058
Povezana vest
Povezane teme
hotel galleria venčanja sajam venčanja subotica balska dvorana
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
  Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
  Pravila komentarisanja
  Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.