Komentara: 6
Pregleda: 8799
Foto

"S.O.B.A. decor" - otvoren jedinstveni salon zidnih dekoracija

09.03.2023. u 19:24h
Sponzorisani sadržaj
U Ulici Dragiše Mišovića broj 30 otvoren je jedinstveni salon "S.O.B.A. decor", koji nudi veliki izbor zidnih dekoracija koje će svaki prostor oplemeniti i učiniti toplim, prijatnim i jedinstvenim.
"S.O.B.A. decor" - otvoren jedinstveni salon zidnih dekoracija

Draperije, zavese, tapete, garnišne i italijanski materijali za obradu zidova samo su deo asortimana novootvorenog salona "S.O.B.A. decor".  U ovom jedinstvenom prostoru moguće je pogledati i izabrati zidnu dekoraciju koja će svaku kuću učiniti domom.

- U ponudi imamo i  štofove, dekorativne pvc obloge - letvice, plastične i stiropor lajsne, dekorativne kamine, zebra i rolo zavese. Nudimo i veliki izbor tapeta za sobe, dečje sobe i kancelarije - počinje priču Sanja Šulović, vlasnica salona "S.O.B.A. decor".

"S.O.B.A. decor" - otvoren jedinstveni salon zidnih dekoracija"S.O.B.A. decor" - otvoren jedinstveni salon zidnih dekoracija

Salon je koncipiran po principu show room-a, što predstavlja novinu u našem gradu.

- Dakle, svi materijali koji se kod nas mogu naručiti su i izloženi u salonu koji predstavlja jednu veliku sobu.  Kupci mogu da vide kako na zidu izgledaju dekoracije koje nudimo te tako stiču jasniju sliku o tome kako će se na primer određena tapeta uklopiti u njihov prostor. Takođe, budući da u ponudi imamo dekorativne italijanske materijale za završnu obradu zidova na panelima prikazujemo kako materijal može da se aplikuje i u kojim bojama (boje se biraju iz ton karte) - objašnjava Šulović.

"S.O.B.A. decor" - otvoren jedinstveni salon zidnih dekoracija

Koncept show room-a omogućava kupcima da na licu mesta vide ono što kupuju, bez potrebe da zamišljaju kako određena dekoracija izgleda na zidu, objašnjavaju iz novootvorenog salona i dodaju da su svima koji ih posete na raspolaganju za savete.

- Uređenje životnog ili radnog prostora je posao koji zahteva dosta vremena. Ideja nam je da svako ko dođe kod nas da bira dekoraciju koja će oplemeniti njegov životni ili radni prostor na raspolaganju ima dovoljno vremena pre donošenja odluke o kupovini. Zato u salonu imamo deo koji je predviđen da svaka mušerija sedne i bira koliko god vremena da joj je potrebno - zaključuje sagovornica - Sistem funkcionisanja je po principu naručivanja. Dakle, kada mušterija odabere zidnu dekoraciju koju želi da kupi, na isporuku se čeka dan ili dva, ili ukoliko je u pitanju nelagerska kolekcija tapeta ili zavesa, najviše do dve nedelje.

"S.O.B.A. decor" - otvoren jedinstveni salon zidnih dekoracijaSalon zidnih dekoracija "S.O.B.A. decor" otvoren je radnim danima od 8 do 17h, kao i subotom od 8 do 14h. Mejl adresa je kontakt@sobadecor.rs.

Za više informacija posetite sajt ili instagram stranicu salona.

Sponzorisani sadržaj
Salon "S.O.B.A decor" Salon "S.O.B.A decor" Salon "S.O.B.A decor" Salon "S.O.B.A decor" Salon "S.O.B.A decor" Salon "S.O.B.A decor" Salon "S.O.B.A decor" Salon "S.O.B.A decor"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 8799
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.