Komentara: 3
Pregleda: 4488

ProCredit banka - odlični uslovi za keš kredit, sa podrškom savetnika

08.02.2024. u 10:13h
Sponzorisani sadržaj
ProCredit banka - odlični uslovi za keš kredit, sa podrškom savetnika

ProCredit banka je više od dvadeset godina prisutna u Subotici. Uvek je važila za stabilnu i pouzdanu banku koja je tradicionalno izbor broj jedan za štediše, ali i ključni finansijski partner malih i srednjih preduzeća. Uz sve to, ProCredit je prva banka koja je digitalizovala sve procese i otvorila Zone 24/7 u kojima klijenti mogu da obavljaju sve vrste transakcija samostalno 24 sata dnevno.

Klijenti ProCredit banke ne znaju šta je čekanje u redovima – jer sve mogu da odrade od kuće i online – od otvaranja računa, do isplate keš kredita. Nataša Lulić, direktorica ProCredit filijale u Subotici, koja se nalazi kod Sarićevog spomenika, objasnila je zašto će ProCredit banka od ove godine biti još bliža klijentima.

 - U ProCreditu svi servisi ostaju digitalni i nastavićemo dalje da ih usavršavamo i razvijamo. Do sada smo u našim Zonama 24/7 imali koleginicu koja je pomagala klijentima da brže i lakše obave sve transakcije na bankomatima. Od ove godine, pored nje, u našoj ekspozituri rade i savetnici – koji su tu da klijentima daju informacije u vezi sa kreditima, štednjom, oročenjima, karticama, računima. Fokusirali smo se na to da ponudimo građanima veoma konkurentne uslove i maksimalno efikasnu uslugu - ističe ona.

ProCredit do kraja februara nudi građanima sjajne uslove za keš kredite, koje bi valjalo iskoristiti. Tu ponudu najbolje ilustruje primer da ako se podigne kredit od 200.000 dinara, za 12 meseci se vrati 210.000 dinara. Ovo je samo primer, ali ista logika prati i ostale iznose i ročnosti.

Jer, početak godine je pravo vreme za planiranje manjih ili većih investicija za podizanje kvaliteta života, a povoljnije uslove na tržištu nije lako pronaći.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 nedelje i 5 dana
Komentara: 3
Pregleda: 4488
Povezane teme

ProCredit banka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.