Komentara: 3
Pregleda: 9755
Foto

"Primus dental centar" slavi petu godišnjicu pružanja vrhunske stomatološke nege

03.06.2023. u 16:50h
Sponzorisani sadržaj
Pre pet godina, "Primus dental centar" je otvorio svoja vrata sa ciljem da stvori nešto posebno na području stomatologije u Subotici. Danas, ova ordinacija postiže odlične rezultate i pozitivno utiče na živote velikog broja pacijenata koji im se svakodnevno javljaju.
"Primus dental centar" slavi petu godišnjicu pružanja vrhunske stomatološke nege

Dok proslavljaju ovaj jubilej, u "Primus dental centru" ne samo da se osvrću na postignuća, već gledaju i u budućnost. Nastavljaju sa primenom brojnih inovacija u svakodnevnoj praksi, proširujući stručno znanje i težeći ka savršenstvu u svim aspektima stomatologije.

- Osim što smo veoma posvećeni radu sa pacijentima, redovno idemo na stručna usavršavanja, simpozijume i seminare i pratimo svetske trendove na polju stomatologije. Sve novo što naučimo kod nas u ordinaciji i primenjujemo, uz najkvalitetnije materijale i najbolju opremu. Dobar primer za to je upotreba ultrazvučnog Piezo aparata za rad u koštanom tkivu, primena lasera, savremene lampe za beljenje zuba kao i korišćenje PRF tehnologije u regeneraciji kosti – ističu vlasnice "Primus dental centra" dr Marika Boroš, specijalista oralne hirurgije i implantologije i dr Sonja Milenković Kotlajić, specijalista dečije i preventivne stomatologije.

"Primus dental centar" slavi petu godišnjicu pružanja vrhunske stomatološke nege

"Primus dental centar" slavi petu godišnjicu pružanja vrhunske stomatološke negeU "Primus dental centar", kao ordinaciju koja je postala sinonim za kvalitetnu stomatološku uslugu u Subotici, dolaze ne samo pacijenti sa ozbiljnim stomatološkim problemima, već i oni koji žele da unaprede svoj osmeh, izbele zube, isprave nepravilan rast zuba ili jednostavno nauče više o osnovnoj zubnoj higijeni.

Stručni tim "Primus dental centra" odlično poznaje svoje pacijente i posvećen je ispunjavanju svakog zahteva koji im se postavi. Njihova stručnost i ljubaznost svakodnevno dolaze do izražaja, stvarajući osećaj lepote, poštovanja i zadovoljstva kod pacijenata.

"Primus dental centar" se nalazi na adresi Petefi Šandora 3-5, a više informacija o uslugama koje pruža možete pronaći na njihovom sajtu. Radno vreme ordinacije je ponedeljkom i utorkom od 13 do 19 časova, sredom i četvrtkom od 9 do 19 časova, a petkom od 9 do 13 časova. Besplatan pregled možete zakazati putem telefona 024/4100202 ili 065/9100202.

Sponzorisani sadržaj
Proslava pete godišnjice postojanja "Primus dental centra" Proslava pete godišnjice postojanja "Primus dental centra" Proslava pete godišnjice postojanja "Primus dental centra" Proslava pete godišnjice postojanja "Primus dental centra" Proslava pete godišnjice postojanja "Primus dental centra" Proslava pete godišnjice postojanja "Primus dental centra" Proslava pete godišnjice postojanja "Primus dental centra" Proslava pete godišnjice postojanja "Primus dental centra"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 9755
Povezane teme

primus dental centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.