Komentara: 2
Pregleda: 2754

Predstavljanje novih master programa na Ekonomskom fakultetu

24.09.2021. u 10:15h
Sponzorisani sadržaj
Ekonomski fakultet u Subotici počinje od školske 2021/22. godine sa realizacijom novih savremenih akreditovanih master programa u svom sedištu u Subotici i na odeljenju fakulteta u Novom Sadu. Dan otvorenih vrata biće organizovan u četvrtak, 30. septembra, u amfiteatru 1 od 17 časova.
Predstavljanje novih master programa na Ekonomskom fakultetu

U pitanju je osam studijskih programa, među kojima su Agrobiznis menadžment, Digitalni marketing, Liderstvo i menadžment ljudskih resursa, Međunarodna ekonomija i biznis, Multikanalna trgovina, Poslovna informatika, Računovodstvo i revizija, Finansijski i bankarski menadžment.

Polazeći od izraženog interesovanja budućih studenata, kako onih koji završavaju osnovne studije na ovom fakultetu, tako i sa drugih institucija, u vezi sa novim studijskim programima, Ekonomski fakultet je odlučio da te programe predstavi i uživo.

Dan otvorenih vrata biće organizovan istovremeno u Subotici i Novom Sadu u četvrtak, 30. septembra, u amfiteatrima 1 od 17 časova. Buduće studente dočekaće predstavnici menadžmenta fakulteta, poželeti im dobrodošlicu, detaljnije im predstaviti svaki od ponuđenih studentskih programa i odgovoriti na sva njihova pitanja.

Na master studije na Ekonomskom fakultetu može da se upiše ukupno 525 studenata i to 181 student čije se obrazovanje finansira iz budžeta i 344 samofinansirajućih studenata. Svi detalji konkursa dostupni su i na sajtu fakulteta.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 8 meseci i 3 dana
Komentara: 2
Pregleda: 2754
Povezane teme
ekonomski fakultet subotica studenti subotica otvoreni dan studiranje master studije dan otvorenih vrata studenti otvorena vrata
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.