Komentara: 6
Pregleda: 5107

Posebna ponuda ALTA banke, kredit koji apsolutno vredi!

13.03.2024. u 14:51h
Sponzorisani sadržaj
Do 30. aprila iskoristite posebnu ponudu ALTA banke za kredit koji apsolutno vredi, sa fiksnom kamatnom stopom od 8,8 odsto.
Posebna ponuda ALTA banke, kredit koji apsolutno vredi!

Potrebno je da dođete do najbliže ekspoziture ALTA banke, a kreditni savetnici će vam pružiti neophodne informacije i pomoći vam da odaberete keš kredit koji vama odgovara.

- Ovu atraktivnu i nadasve povoljnu priliku pokušaćemo da prikažemo kroz jedan primer, npr. iznos keš kredita 500.000 din sa rokom otplate kredita na 71 mesec (6 godina), fiksna godišnja nominalna kamatna stopa (NKS) 8,80 odsto, mesečna rata 9.059,89 din. Troškovi koji prate odobrenje kredita: dve menice 100 din, osnovni izveštaj Kreditnog biroa 246 din, efektivna kamatna stopa (EKS) 9,19 odsto. Ukupan iznos kredita (glavnica, kamata i troškovi) koju klijent vraća nakon ugovorenog perioda kredita iznosi 643.598,19 din - objašnjavaju iz ALTA banke.

Važno je napomenuti da je EKS obračunat na dan 1. mart 2024. godine za model keš kredita i kredita za refinansiranje sa fiksnom kamatnom stopom i vazi za nove i postojeće klijente sa prijemom zarade/penzije u ALTA banci.

Maksimalan iznos kredita je do 3 miliona dinara sa rokom otplate od 71 mesec.

Za više informacija posetite njihov sajt ili pozovite 011/2205500.

Posebna ponuda ALTA banke, kredit koji apsolutno vredi!Adresa ekspoziture u Subotici je Trg Republike 6 (Mali Korzo). Radno vreme od ponedeljka do petka od 8 do 18 časova, subotom od 8 do 13 časova.

Sponzorisani sadržaj
Proslava godinu dana rada ekspoziture Alta banke u Subotici Proslava godinu dana rada ekspoziture Alta banke u Subotici Proslava godinu dana rada ekspoziture Alta banke u Subotici Proslava godinu dana rada ekspoziture Alta banke u Subotici Proslava godinu dana rada ekspoziture Alta banke u Subotici Proslava godinu dana rada ekspoziture Alta banke u Subotici Proslava godinu dana rada ekspoziture Alta banke u Subotici Proslava godinu dana rada ekspoziture Alta banke u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 4 dana
Komentara: 6
Pregleda: 5107
Povezane teme

alta banka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.