Komentara: 0
Pregleda: 5389

Porodični dan u kompaniji "Joviste"

20.08.2021. u 12:02h
Sponzorisani sadržaj
Kompanija "Joviste" po prvi put je organizovala Porodični dan za svoje zaposlene i njihove porodice, koji su imali priliku da uživaju u sportsko-rekreativnim i zabavnim aktivnostima, kao i u nizu poslastica, kako za odrasle, tako i one najmlađe.
Porodični dan u kompaniji "Joviste"

Kompanija "Joviste" je osnovana 2007. godine, a bavi se proizvodnjom PVC i ALU stolarije. Od tada konstantno unapređuje svoje poslovanje i beleži stabilan rast, a kako ističu iz menadžmenta kompanije, za to su najzaslužniji njihovi zaposleni, kojima su hteli da se oduže i zahvale na prigodan način. Tako je juče, za svih stotinu zaposlenih i njihove porodice, u dvorištu kompanije organizovan Porodični dan.

Kao kompanija stavljamo veliki naglasak na brigu o zaposlenima, njihovim porodicama i deci, te je najvažniji cilj Porodičnog dana bilo druženje i podizanje međuljudskih odnosa na viši nivo. Bila je prisutna cela kompanija, od proizvodnje do menadžmenta i direktora, i svako je došao sa svojom porodicom. Prvo smo ih sproveli kroz fabriku, kako bi videli gde im roditelji rade i kako se prave prozori i vrata, a onda smo prešli na sportsko-rekreativne i zabavne aktivnosti u kojima je svaki član porodice mogao da uživa, a pogotovo najmlađi - kažu iz kompanije "Joviste".

A najmlađi su mogli da uživaju u nizu sadržaja, od tramboline, vazdušnog tobogana, bazena sa lopticama, stonom fudbalu, a potom i da sve zaslade šećernom vunom, sladoledom i kurtoš kolačem. Za nešto starije članove porodice, tu je bio mali fudbal, streličarstvo, video-igre, uz neizostavne kulinarske specijalitete.

Želja nam je bila da ulepšamo dan našim zaposlenima, ali i da njihove porodice vide da zaista vodimo računa o njihovim potrebama. Bogatiji za ovo iskustvo, u planu nam je da ovakvo porodično druženje postane tradicija i da u godinama pred nama nastavimo da organizujemo Porodični dan - poručuju iz kompanije "Joviste".

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 meseci i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 5389
Povezane teme
joviste porodični dan
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.