Komentara: 2
Pregleda: 6668
Video

„P3 grupa“ otvorila kancelariju u Subotici

03.05.2022. u 09:30h
Sponzorisani sadržaj
„P3 grupa“ otvorila kancelariju u Subotici

Nakon petnaestogodišnjeg prisustva u Srbiji, „P3 grupa“ je odlučila da proširi svoje kapacitete otvaranjem kancelarije u širem centru Subotice.

- Naše viđenje kancelarije u Subotici se nadovezuje na planove u Srbiji – a to je proširenje stručnih kapaciteta i dalji razvoj postojećih i novih kompetencija. Prostor na krajnenjem severu Srbije je planiran da bude programerski i procesni hub, bez ograničenja u pogledu širenja – objašnjavaju iz „P3 grupe“.

Kompetencije zaposlenih koje „P3“ od 2006. godine razvija i unapređuje u Srbiji obuhvataju: Cloud & Infrastructure, Global IT and Customer support, Networking, IT Security, razvoj softvera, (bekend i frontend tehnologije - Java/Spring, Angular, React, .NET; full-stack), DevOps, Power apps, RPA, Quality assurance, UI/UX dizajn, SAP razvoj i konsalting, MS Dynamics  - razvoj poslovnih rešenja, Data science, Agile i Scrum.

Inženjeri „P3“ učestvuju u velikom broju projekata, sa prestižnim međunarodnim klijentima – pogotovo iz automobilske industrije.

- Kao Microsoft Gold partner, P3 bazira rešenja na Azure Cloud tehnologijama, koje omogućavaju klijentima i korisnicima jednostavno skaliranje rešenja uz optimizaciju troškova. Neka od rešenja koja je P3 RS isporučio međunarodnim klijentima su android i IOS aplikacije „Logpay Charge’n’Fuel“ za bezkontaktnu kupovinu i plaćanje goriva i dopunu baterije električnih vozila koju koristi više od 20.000 korisnika u nekoliko evropskih zemalja – izdvajaju iz kompanije „P3“

Jedan od fokusa njihovih stručnjaka su električna vozila i servisi koji ih podržavaju – navigacija i dopuna baterije na putevima, tako je P3 grupa razvila sopstvenu aplikaciju „Electric routes“, takođe dostupnu za iOS i Andriod uređaje, koja pruža sasvim novo iskustvo vožnje.

Ističu da je u njihovoj kulturi fokus na ljudima, da cene transparentnost, iskrenost i hrabrost, a nude fleksibilnost i mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja, uz odlično društvo i zabavu - poručuju da su uvek u potrazi za sjajnim kolegama.

 

SA KIM RADIMO? Radimo unutar organizacija i timova na razvoju i implementaciji inovativnih rešenja na složenim tehničkim izazovima. Naši klijenti su otvoreni, sigurni lideri koji traže rešenja. Imaju hrabrosti da dovedu stručnjake koji mogu da obezbede dugoročnu vrednost njihovoj organizaciji.

ŠTA  RADIMO? Naša inovativna primena najboljih tehničkih i menadžment praksi postavlja prilagođena rešenja – ne samo na papiru – uz kontinuirano vođenje sve dok se projekat ili proces ne primeni i dok se ne postigne opipljiva vrednost.

KAKO TO RADIMO? Sa našim P3 duhom i radnom etikom, mi smo preduzetnici u našoj kompaniji. Ovo koristi našim klijentima u smislu inovativnih ideja i stvarne praktične radne etike.

Imate neophodne kvalifikacije, vidite se kao deo našeg tima - prijavite se!

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 3 nedelje i 2 dana
Komentara: 2
Pregleda: 6668
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.