Komentara: 0
Pregleda: 1656

Otvorene prijave za učešće u "Projektnoj nedelji" Poslovnog inkubatora

16.12.2020. u 10:00h > 17:04
Sponzorisani sadržaj
Poslovni inkubator Subotica i Tehnička škola "Ivan Sarić" organizovaće manifestaciju "Projektna nedelja" početkom sledeće godine, kako bi učenicima subotičkih škola pružio mogućnost da svoje kreativne ideje pretvore u stvarnost i za to budu nagrađeni. Prijavu za učešće zainteresovani učesnici mogu da pošalju najkasnije do 31. januara, a gotov projekat do 31. marta 2021. godine.
Otvorene prijave za učešće u "Projektnoj nedelji" Poslovnog inkubatora

Projektna nedelja je manifestacija koja afirmiše i promoviše kreativnost i inventivnost učenika u najširem smislu. Prošlogodišnje takmičenje je za rezultat dalo više od 50 projekata i okupilo više od 70 učesnika subotičkih osnovnih i srednjih škola i fakulteta.

Oni koji žele da učestvuju u manifestaciji naredne godine, potrebno je da sami ili u timu pokažu ovladanost teorijskim i praktičnim znanjem, objašnjavaju iz Poslovnog inkubatora, i to tako što će osmisliti šta je to što bi moglo da doprinese boljitku u funkcionisanju bilo koje kompanije, ustanove, škole ili kućnog domaćinstva.

- Realizujte svoje ideje u delo. Kreirajte maketu, aplikaciju, konkretan predmet sa mehanizacijom, unapredite stari uređaj, stvorite 3D prikaz ili realizujte na neki sasvim drugi način. Ovo su samo primeri i predlozi da vas podstaknemo i motivišemo - kažu iz Poslovnog inkubatora.

Formulare za prijavu zainteresovani učesnici treba da pošalju na mejl adresu [email protected] najkasnije do 31. januara, dok je rok za završetak projekta 31. mart 2021. godine. Iz Poslovnog inkubatora ističu da tada projekat mora da bude pripremljen u materijalnom obliku, kao i u vidu prezentacije u PDF formatu.

Stručna komisija će ocenjivati trud i projekat, a svi učesnici koji budu prošli u finalnu fazu biće blagovremeno obavešteni. One najuspešnije čekaju i vredne nagrade.

- Svi vaši snovi mogu postati stvarnost, ukoliko imate hrabrosti da ih sledite. Ne ponavljajte iste, ne kopirajte, budite inovativni i originalni - poručuju iz Poslovnog inkubatora.

Poslovni inkubator Subotica u saradnji sa Tehničkom školom ,,Ivan Sarić”, poziva sve učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Subotica, da ostvare bar jedan deo svojih snova, bolje upoznaju sebe i svoje želje, ali prvenstveno da veruju u sebe i svoje mogućnosti. O dosadašnjim manifestacijama "Projektne nedelje" zainteresovani se mogu upoznati na sajtu Tehničke škole "Ivan Sarić".

Više informacija o "Projektnoj nedelji", kao i formulare za prijavu možete pronaći ovde.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 meseca i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1656
Povezane teme
poslovni inkubator subotica projektna nedelja
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.