Komentara: 0
Pregleda: 1389

Otvorena vrata i upis novih polaznika na "SuanPan" mentalnu aritmetiku

23.01.2021. u 11:00h
Sponzorisani sadržaj
Otvorena vrata za sve zainteresovane roditelje i decu, koji žele da se upoznaju sa programom rada i predavačima "SuanPan" mentalne aritmetike, održaće se 28. januara od 18:30 do 20 časova, u prostorijama "Smart edu&ca" centra na adresi Partizanska 14/3. Istovremeno će biti organizovan i upis novih polaznika.
Otvorena vrata i upis novih polaznika na "SuanPan" mentalnu aritmetiku

"Smart edu&ca" centar već šestu godinu zaredom upisuje polaznike na "SuanPan" mentalnu aritmetiku, koja predstavlja trening svih moždanih centara koji primaju i prerađuju informacije. Međutim, kako objašnjavaju iz Centra, da bismo mogli izvoditi kompleksne kombinacije, potrebno je dosta vežbi i dobrih kognitivnih veština i sposobnosti.

- Kurs podiže nivo koncentracije, vizuelizacije, memorije, analitičkog razmišljanja, logike i pažnje, odnosno celokupnu sposobnost da primimo i obradimo podatke koje dobijemo iz različitih izvora i pretvorimo u znanje. Krajnji cilj je povećan nivo koncentracije i pažnje, te lakše i brže usvajanje novog gradiva - objašnjavaju iz "Smart edu&ca" centra.

Tako je program "SuanPan" mentalne aritmetike najefikasniji metod treninga mozga, koji donosi odlične rezultate, naglašavaju iz Centra. To je sposobnost brzog i tačnog računanja bez upotrebe olovke, računaljke i digitrona, a kao osnovno sredstvo učenja računanja koristi se abakus, na kome se ceo koncept zasniva i pomoću čije vizuelizacije se dolazi do sjajnih rezultata.

- Nadograđuje se optimalan intelekualni razvoj na svim segmetnima, a ne samo na logičko matematičkom polju. Uz pomoć kursa se unapređuju logičke sposobnosti i poboljšava se način na koji dete razmišlja, sluša, razume i obrađuje informacije. Ovakvom vrstom "treninga" podstiče se aktivacija obe moždane hemisfere, razvijajući koncentraciju i pažnju, memoriju, pamćenje, logičko i analitičko razmišljanje, maštu, kreativnost i sposobnost vizuelizacije - ističu iz "Smart edu&ca" centra.

Program kursa prate testovi koncentracije i pažnje, čije izveštaje roditelji dobijaju periodično, a usmenu povratnu informaciju posle svakog časa. Kurs traje osam meseci, a nastava se odvija jednom nedeljno u trajanju od dva sata i deset minuta (tri časa od po 40 minuta sa dve petominutne pauze). Tokom časa se smenjuju različite aktivnosti, a svaki čas se završava didaktičkim igicama.

- Rad sa decom odvija se u tri uzrasne grupe, od pet do šest godina, od sedam do devet i od devet do četrnaest godina, a decu je moguće upisati na srpskom i mađarskom nastavnom jeziku. Sa decom rade diplomirani vaspitači, profesori predmetne nastave sa višegodišnjim iskustvom u nastavi, položenim državnim ispitom i metodikom rada, kao i licencom predavača "SuanPan" mentalne aritmetike. Rad se odvija u malim grupama, pa je moguće posvetiti dovoljno pažnje svakom detetu. Tokom čitavog kursa rad dece prate psiholog i pedagog našeg Centra, koji na osnovu niza testova pažnje prave iscrpan izveštaj o napredovanju svakog deteta ponaosob - poručuju iz "Smart edu&ca" centra.

Više informacija o programu i upisu možete pronaći na sajtu "Smart edu&ca" centra ili možete pozvati na brojeve telefona 069/12-46-939 i 064/29-42-69. Prijavu za kurs možete podneti i onlajn, putem ovog linka.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1389
Povezane teme
mentalna aritmetika suanpan smart edu mentalna aritmetika za decu
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.