Komentara: 0
Pregleda: 1333
Video

Otvorena vrata i upis novih polaznika na "SuanPan" mentalnu aritmetiku

16.09.2020. u 10:24h
Sponzorisani sadržaj
Upis novih polaznika na "SuanPan" mentalnu aritmetiku održaće se u petak, 18. septembra, od 17 do 19 časova, u prostorijama "Smart edu" centra na adresi Partizanska 14/3, a istovremeno će biti organizovana i Otvorena vrata, na kojima će se zainteresovani polaznici moći detaljnije upoznati sa programom rada i predavačima.
Otvorena vrata i upis novih polaznika na "SuanPan" mentalnu aritmetiku

"SuanPan" mentalna aritmetika se zasniva na upotrebi drevne računaljke – abakusa, uz različite vežbe pažnje i koncentracije koje dodatno doprinose efikasnosti programa. Kako navode iz "Smart edu" centra, korišćenje računaljke obema rukama dovodi do stimulacije obe moždane hemisfere i podizanja opštih mentalnih potencijala deteta.

- Deca koja završe kurs iz "SuanPan" mentalne aritmetike u stanju su da daju rešenje za složene aritmetičke operacije bez kakvih pomagala, isključivo misaonim putem - objašnjavaju iz "Smart edu" centra, dodajući da mališani koji savladaju veštine mentalne aritmetike pokazuju napredak u mnogim oblastima. - To su razvoj pažnje i koncentracije, sticanje navike pažljivog posmatranja, razvoj logike, analitike, odlične memorije i prizivanja podataka sa maksimalnom efikasnošću, sticanje navike korišćenja višestrukih sposobnosti istovremeno, sagledavanje zadataka i problema u celosti, razvoj sposobnosti učenja putem taktilnih, vizuelnih i auditivnih nadražaja, kao i razvoj kreativnosti, apstrakcije i vizuelizacije.

Koncept "SuanPan" mentalne aritmetike omogućava svakom detetu da razvije svoje individualne potencijale i dosegne maksimum svojih mogućnosti jer, kako ističu iz "Smart edu" centra, naučno je dokazano da rad na abakusu i mentalna aritmetika omogućavaju uravnoteženiji rad obe hemisfere.

- Šta to znači deci na svakodnevnom nivou? Nakon obuke "SuanPan" mentalne aritmetike, čulo vida, sluha i dodira se jače povezuju sa misaonim procesom i vizuelizacijom, pojačava se moć slušanja i razumevanja, podstiče se koncentracija i fokus - dodaju iz "Smart edu" centra.

Rad sa decom odvija se u tri uzrasne grupe, "Kinder" za predškolce uzrasta od 5 do 6 godina, "Primarna" za mališane od 1. do 3. razreda osnovne škole i "Sekundarna" za decu od 4. do 8. razreda osnovne škole. Program je u potpunosti prilagođen uzrastu polaznika, a kurs traje osam meseci, pri čemu se nastava odvija jednom nedeljno u trajanju od 2 sata i 10 minuta (tri školska časa sa dve pauze između).

- Tokom časa se smenjuju različite aktivnosti, a svaki čas se završava igricom, te deci nikako nije naporno, već dinamično i zanimljivo - navode iz "Smart edu" centra. - Sa decom rade diplomirani profesori razredne i predmetne nastave sa višegodišnjim iskustvom u nastavi, metodikom rada i licencom predavača "SuanPan" mentalne aritmetike. Rad se odvija u malim grupama, pa je moguće posvetiti pažnju svakom detetu.

Iz "Smart edu" centra poručuju da će se nastava odvijati u skladu sa preporučenim merama zaštite, učionice će se dezinfikovati, svako dete će imati dovoljno prostora oko sebe, a predavačima su obezbeđene zaštitne maske.

Otvorena vrata i upis novih polaznika održaće se u petak, 18. septembra, od 17 do 19 časova, u prostorijama "Smart edu" centra na adresi Partizanska 14/3. Prijavu upisa možete izvršiti i putem njihovog sajta, a za više informacija možete pozvati na broj telefona 069/12-46-939.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 nedelje i 17 časova
Komentara: 0
Pregleda: 1333
Povezane teme
mentalna aritmetika suanpan smart edu mentalna aritmetika za decu otvorena vrata upis novih polaznika
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.