Komentara: 9
Pregleda: 8888
Foto

Otvorena ordinacija za mališane "Košuta"

18.09.2021. u 17:45h
Sponzorisani sadržaj
Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa mališanima, tim subotičkih pedijatara otvorio je specijalističku ordinaciju "Košuta", koja se bavi pregledima zdrave i bolesne dece uzrasta do 18 godina, sistematskim pregledima za praćenje rasta i razvoja, te sistematskim pregledima dece za polazak u vrtić, dok je roditeljima na raspolaganju i stručno savetovanje.
Otvorena ordinacija za mališane "Košuta"

Specijalistička pedijatrijska ordinacija "Košuta" je osnovana pre nešto više od mesec dana i u prijatnom ambijentu, prilagođenom deci, gde se pregledima pristupa s velikom pažnjom, tim lekara koji čine dr Gordana Perović, dr Tatjana Kozomora i dr Gordana Šulić, tu je da na jednom mestu objedini znanje i dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, kako bi mali pacijenti dobili brzu dijagnozu i adekvatno lečenje, po najsavremenijim protokolima.

- Bavimo se pregledima zdrave i bolesne dece, a pružamo i sistematske preglede za praćenje rasta i razvoja svih uzrasta i sistematske preglede za prvi polazak u vrtić. Sve su to preventivni pregledi zdrave dece, a takođe pružamo i sve usluge koje su u okviru pedijatrijske terapije, poput inhalacije, kao i patologije koja je najčešća kod dece, kao što je previjanje i praćenje rana kod povreda, skidanje konaca, tretiranje opekotina i drugo - kaže dr Gordana Šulić.

Uz zbrinjavanje mališana, pedijatri su tu i da pruže stručan savet roditeljima i da odgovore na sva njihova pitanja o zdravlju deteta.

- Bilo kakvu dilemu da imaju ili im je potreban savet, uvek stojimo na raspolaganju za konsultacije. Ukoliko je potrebno tumačenje laboratoijskih analiza i bilo kakvih dijagnostičkih nalaza za pedijatrijsku populaciju, čak i bez deteteta mogu da dođu i rado ćemo im odgovoriti na sva pitanja. To važi kako za bolesnu, tako i za zdravu decu - poručuje dr Šulić.

Specijalistička pedijatrijska ordinacija "Košuta" nalazi se na adresi Aranđelovačka 22, a namenjena je deci uzrasta do 18 godina. Radno vreme ordinacije je radnim danima dvokratno, od 9 do 12 časova i od 16 do 20 časova, a subotom od 9 do 12 časova. Kontakt telefoni su 066/526-4444 i 024/527-444.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 meseci i 1 nedelju
Komentara: 9
Pregleda: 8888
Povezane teme
pedijatrija pedijatar ordinacija za decu
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.