Komentara: 5
Pregleda: 8933
Foto

Otvoren Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika "DE MEDIC"

24.09.2021. u 19:24h
Sponzorisani sadržaj
Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika "DE MEDIC" je novoosnovani zavod specijalizovan za medicinu rada. Tim sačinjen od vrhunskih stručnjaka iz ove oblasti, kao i njihovo iskustvo i posvećenost, potvrda su kvaliteta koju ova ustanova pruža.
Otvoren Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika "DE MEDIC"

Kako navode iz Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika "DE MEDIC", svi lekarski pregledi, kao i uverenja koja izdaju, u skladu su sa kompletnim zakonskim ovlašćenjima i potrebnim licencama. Pored medicine rada, sprovode obuku iz prve pomoći, pružaju usluge specijalističkih pregleda i iz drugih oblasti medicine, a takođe poseduju i savremeni rehabilitacioni centar.

- Celokupno osoblje nastoji da svojim radom, stručnošću i predanošću pruži najbolju uslugu svojim pacijentima u ugodnom okruženju. Prioritet usmeravamo ka uspostavljanju dugoročnog poverenja klijenata, odnosno pacijenata i saradnika, pri čemu želimo da se istaknemo izgradnjom trajnih vrednosti - kaže Dejan Elek, direktor Zavoda "DE MEDIC".

Prostor u kojem se obavljaju lekarski pregledi, prostire se na 320 metara kvadratnih, a raspolaže sa osam ordinacija i učionicom za prvu pomoć. Nalazi se na atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji, u okviru koje postoje i besplatna parking mesta za pacijente.

- Kao ustanova u razvoju, ne želimo samo da uvodimo nove standarde i trendove, nego da ih predviđamo i kreiramo. Nastojimo da budemo sinonim za ustanovu koja stalno postavlja više standarde, kako u oblasti poslovanja, tako i u oblasti obezbeđenja kvaliteta života - poručuje Elek.

Pored medicine rada, sprovode lekarske preglede i izdaju uverenja za vozače amatere i profesionalce svih kategorija, sprovode obuku iz prve pomoći, pružaju usluge specijalističkih pregleda i iz drugih oblasti medicine, a takođe poseduju i savremeni rehabilitacioni centar. 

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika "DE MEDIC" nalazi se na adresi Aleja maršala Tita 13/A, a radno vreme ustanove je od ponedeljka do petka od 7 do 15 časova, dok su subota i nedelja neradni dani. Za više informacija, možete pozvati na broj telefona 024/600-444.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 meseci i 3 dana
Komentara: 5
Pregleda: 8933
Povezane teme
zdravstveni pregledi zdravstvena zaštita
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.