Komentara: 4
Pregleda: 9174
Foto

Otvoren salon i servisni centar za "Hyundai" i "MG" auto brendove

05.07.2024. u 21:00h
Sponzorisani sadržaj
Kompanija "D-Motors group doo" je ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke "Ford", a od ove godine portfolio je obogaćen zastupništvom vozila marke "MG" i "Hyundai".
Otvoren salon i servisni centar za "Hyundai" i "MG" auto brendove

Ova dva brenda, na adresi Otmara Majera 22 (Aleksandrovo), dobila su novi izložbeni i prodajni salon na površini od 500m2, koji je danas zvanično otvoren, dok servis i prodaja originalnih rezervnih delova kao i prodaja vozila marke "Ford" ostaje na lokaciji Beogradski put 66.

- Naša kompanija poštuje visoke zahteve i standarde automobilskih brendova koje zastupa. Tako je i novi salon opremljen po najnovijim standardima brendova "Hyundai" i "MG" - objašnjava Daniel Đivanović, osnivač "D-Motors group".

Otvoren salon i servisni centar za "Hyundai" i "MG" auto brendove

Odabir i nabavka pravog vozila je teška odluka i kompleksan proces u kojem bi vam sigurno značila podrška profesionalaca koji mogu da razumeju vaše potrebe i zathteve..

- Naši prodajni savetnici će Vas voditi kroz nabavku i pružiti sve potrebne informacije i najbolje savete prilagođene Vašim potrebama o modelu, raspoloživoj dodatnoj opremi, kao i mogućnostima finansiranja. Takođe su tu da Vas upoznaju sa flotnom ponudom i politikom naše kompanije - dodaje Đivanović.

Otvoren salon i servisni centar za "Hyundai" i "MG" auto brendoveOtvoren salon i servisni centar za "Hyundai" i "MG" auto brendove

Servis raspolaže najsavremenijim dijagnostičkim uređajima, specijalnim alatom po najvišim standardima za brendove koje zastupaju, kao i bogatim lagerom originalnih rezervnih delova.

Servisni savetnici iz "D-Motors groupe" su na raspolaganju za sve tehničke informacije, za zakazivanje servisa, kao i za prodaju originalnih rezervnih delova za "Hyundai", "MG" i "Ford" brendove.

Otvoren salon i servisni centar za "Hyundai" i "MG" auto brendoveProdajni salon
Adresa: Otmara Majera 22, Subotica
Tel: +381 (0) 24 642 107; +381 (0) 63 14 54 259
Radno vreme: Ponedeljak-Petak: 8-16h, Subota: 9-14h

Servis i rezervni delovi
Adresa: Beogradski put 66, Subotica
Tel: +381 (0) 24 642 108
Radno vreme: Ponedeljak-Petak: 8-16h, subota: 9-13h

Sponzorisani sadržaj
Otvaranje salona automobila brendova "Hyundai" i "MG" Otvaranje salona automobila brendova "Hyundai" i "MG" Otvaranje salona automobila brendova "Hyundai" i "MG" Otvaranje salona automobila brendova "Hyundai" i "MG" Otvaranje salona automobila brendova "Hyundai" i "MG" Otvaranje salona automobila brendova "Hyundai" i "MG" Otvaranje salona automobila brendova "Hyundai" i "MG" Otvaranje salona automobila brendova "Hyundai" i "MG"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 nedelje i 4 dana
Komentara: 4
Pregleda: 9174
Povezane teme

ford subotica

d motors group

daniel đivanović

Hyundai

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.