Komentara: 63
Pregleda: 16333

Otvara se privatna srednja škola "Davor Štefanek", upis đaka u junu

02.04.2021. u 11:00h
Sponzorisani sadržaj
Privatna srednja škola, koja će nositi ime po našem olimpijskom prvaku Davoru Štefaneku, od sledeće školske godine upisivaće učenike na nekoliko obrazovnih profila u okviru srednje medicinske škole i srednje sportske, odnosno informatičke gimnazije.
Otvara se privatna srednja škola "Davor Štefanek", upis đaka u junu

Srednja medicinska škola imaće stručnu bazu u lokalnim medicinskim ustanovama, čime će đacima biti omogućena i kvalitetna praksa. Budući srednjoškolci moći će da biraju da li žele da se obrazuju za medicinskog tehničara/sestru, pedijatrijskog tehničara/sestru, fizioterapeuta ili medicinskog tehničara/sestru vaspitača. Takođe, đaci će moći da se opredele između sportske i informatičke gimnazije.

- U proteklih nekoliko godina privatno obrazovanje polako pronalazi svoje mesto u celokupnom obrazovno-vaspitnom sistemu, a tendencija je da se budući stručni kadrovi školuju u skladu sa realnim potrebama našeg društva. Analizom tržišta i osluškivanjem onoga što je našem gradu i okolini preko potrebno, došli smo na ideju da otvorimo privatnu srednju školu koja će budućim srednjoškolcima ponuditi vrlo tražena i atraktivna zanimanja - kaže Davor Štefanek.

Svi programi u okviru buduće privatne srednje škole "Davor Štefanek" prošli su neophodnu akreditaciju, a ono što uz atraktivan obrazovni program ovaj koncept savremene škole čini kompletnim, jesu materijalno-tehnički kapaciteti, kao i prostor koji će budućim učenicima dati priliku da usvajaju znanja u prijatnoj atmosferi.

- Škola raspolaže moderno opremljenim kabinetima za negu bolesnika, kineziterapiju, informatiku, kao i učionicama za opštu namenu. Školu će izdvajati i veoma kvalitetan profesorski kadar, budući da će na pojedinim predmetima biti angažovani doktori nauka sa višegodišnjim predavačkim iskustvom kako bi se čitav nastavni proces podigao na viši nivo. Dugoročni cilj ovakvog pristupa je pravljenje spone sa drugim privrednim subjektima kako bi se išlo ka modelu dualnog obrazovanja - poručuje Štefanek.

Privatna srednja škola "Davor Štefanek" nalazi se na adresi Banijska 67, a upis đaka počinje u junu. Za više informacija o školi, obrazovnim profilima i mogućnostima upisa možete pozvati na broj telefona 063/10-21-895 (Kristijan).

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 3 nedelje i 2 časova
Komentara: 63
Pregleda: 16333
Povezane teme
davor štefanek obrazovanje subotica srednja škola privatna srednja škola srednjoškolsko obrazovanje
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.