Komentara: 33
Pregleda: 10124
Foto

Održan Dan otvorenih vrata u Lidlu

23.07.2019. u 14:43h
Sponzorisani sadržaj
Kako bi se javnost informisala o svim mogućnostima koje donosi rad u Lidlu, kompanija je organizovala Dan otvorenih vrata u prodavnici u Subotici, a prateći radni dan zaposlenog, predstavnici medija mogli su da se upoznaju sa nekim prednostima, poput petodnevne radne nedelje, plaćenog prekovremenog rada, moderne opreme i pažnje koja se polaže u bezbednost na radu.
Održan Dan otvorenih vrata u Lidlu

Parola kojom se u kompaniji Lidl Srbija vode, jeste da su najmodernija tehnologija i optimizovani procesi veoma važni, ali da ukoliko nema srećnih i motivisanih zaposlenih, takva poslovna situacija nije održiva. Upravo zato, u okviru sektora Ljudski resursi, postoji posebno odeljenje koje se zove Briga o zaposlenima, čije je osnovno zaduženje povećanje zadovoljstva zaposlenih, motivacije i brige o njihovoj dobrobiti.

- Da zaista to i mislimo kada kažemo dobrobit zaposlenih, dokazuje činjenica da smo od marta uveli privatno zdravstveno osiguranje za sve naše zaposlene, bez obzira da li rade na pozicijama u Direkciji ili u prodavnicama - istakla je Suzana Pavlović, predstavnica odeljenja Briga za zaposlene u Lidlu Srbija, dodajući da privatno zdravstveno osiguranje podrazumeva da svaki zaposleni u kompaniji može da zatraži stručnu lekarsku pomoć u privatnim ordinacijama, u skladu sa dogovorenom polisom koja je jednaka za sve pozicije.

Lidl Srbija u svakoj prodavnici ima sobu opremljenu terminalima sa onlajn platformom za učenje i usavršavanje, kao i portal za internu komunikaciju. Takođe, prodavcima su na raspolaganju i socijalne prostorije koje se koriste za redovne sastanke i planiranje posla, ali i dnevni odmor. Jedan od prodavaca u subotičkoj Lidl prodavnici, istakao je da ga mogućnost usavršavanja najviše usrećuje na radnom mestu.

- Radom u Lidlu, svoje iskustvo sam značajno nadogradio znanjem dobijenim na brojnim treninzima i obukama koje Lidl pruža. Osim toga, ovde je raspored za svaku nedelju dogovoren unapred, što mi pomaže da organizujemo svoje vreme - rekao je naš sugrađanin.

Lidl Srbija ključnim ulaganjem smatra ulaganje u razvoj i treninge za zaposlene, pa svi prodavci prolaze višemesečne obuke u nekoj od Lidl prodavnica u Srbiji, a osim toga, dobijaju mnoštvo drugih prilika za usavršavanje. Prodavci imaju priliku da napreduju i postanu Rukovodioci prodavnica ili da se, kroz interne konkurse, prijave za pozicije u Direkciji, što u praksi znači da pozicija prodavca može biti i početak uspešne karijere u Lidlu.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 meseci i 2 nedelje
Komentara: 33
Pregleda: 10124
Povezane teme
lidl lidl subotica dan otvorenih vrata
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.