Komentara: 7
Pregleda: 5417

Odlični uslovi za podizanje keš kredita u OTP banci

23.11.2021. u 14:00h
Sponzorisani sadržaj
OTP banka ima četiri ekspoziture u Subotici – posetite ih i zatražite ponudu keš kredita koja će vam pomoći da rešite svoje neplanirane troškove na brz i jednostavan način.
Odlični uslovi za podizanje keš kredita u OTP banci

"Ne treba mi nikakav kredit, odlično upravljam svojim budžetom i pažljivo planiram svoje troškove", rečenica je koju su mnogi čuli bezbroj puta. Možda ste je i vi izgovorili, ali šta radite kada iznenada "iskoči" neki neplanirani izdatak? Pokvario vam se šporet i dan kasnije bojler, istovremeno shvatate da je neodložno veće ulaganje u automobil, ili je iskrsao lep povod za veliki poklon bliskoj osobi? Kada je reč o većim izdacima, krediti su optimalno rešenje, a OTP banka nudi atraktivne keš kredite sa varijabilnom kamatom.

- Za one kojima je potreban novac da ostvare različite želje, OTP banka je obezbedila mogućnost podizanja dinarskog keš kredita sa varijabilnom kamatom sa povoljnim uslovima. Iznos koji može da se podigne je od 50.000 do 2.400.000 dinara, a period otplate je od 13 do 71 mesec - kažu iz OTP banke.

DIGITALNE POGODNOSTI - Klijenti OTP banke imaju mogućnost da realizuju keš kredite, eKeš ili mKeš u iznosu od 50.000 do 600.000 dinara u onlajn ekspozituri, bez odlaska u banku i dokumentacije u papiru, putem m-bank ili e-bank platforme. Procedura je brza i jednostavna, a neophodno je da je klijent korisnik jedne od ovih aplikacija i da ispunjava uslove za kredit.

Uz odabir dinarskog kredita za refinansiranje sa varijabilnom kamatom, korisnici koji već imaju neko zaduženje, a potreban im je i dodatni keš, mogu refinansirati svoje obaveze i rešiti dodatne izdatke. Karakteristike i uslovi za otplatu ovog kredita su isti kao i kod dinarskog keš kredita sa varijabilnom kamatom – nema depozita ni valutne klauzule, a rok za otplatu je od 13 do 71 mesec.

- Takođe, za sumu koja se u svakodnevnom životu brzo i lako potroši na sitnice i nevažne stvari, korisnik može da uplati životno osiguranje ili osiguranje usled gubitka posla i na taj način u slučaju nepredviđenih životnih okolnosti, obezbedi otplatu ostatka duga po kreditu. Klijenti mogu izabrati i da uplate oba navedena osiguranja - objašnjavaju iz OTP banke.

Refinansiranje kredita bez odlaska u staru banku

Refinansiranje kreditnih obaveza klijenata kod druge banke je brzo i jednostavno, a korisnici mogu da promene banku i da sve svoje kreditne obaveze refinansiraju kreditom kod banke čiji uslovi im najviše odgovaraju. Svu komunikaciju sa bankom čiji kredit klijent želi da refinansira u OTP banci, OTP banka preuzima na sebe, sve do zatvaranja tog kredita.

- Za one koji na nepredviđene i iznenadne troškove gledaju kao na izazov a ne problem, za one koji znaju da reše izazove i budu sigurni u svoje rešenje, tu su keš krediti OTP banke. Jer, kada znaš gde ideš, više ne čekaš - poručuju iz OTP banke.

Posetite ekspoziture OTP banke u Subotici na adresama Trg Lazara Nešića 3, Korzo 12 i dve ekspoziture na adresi Trg slobode 1. Od ljubaznih službenika možete saznati sve o kreditnoj ponudi kao i o drugim uslugama i proizvodima, a ukoliko već niste, možete postati i jedan od zadovoljnih klijenata OTP banke.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 nedelju i 3 dana
Komentara: 7
Pregleda: 5417
Povezane teme
otp banka keš kredit pozajmica
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.