Komentara: 0
Pregleda: 1255

Novi upisni rok na Akademiji Oxford - prijavite se na vreme

22.01.2021. u 10:00h
Sponzorisani sadržaj
Nova godina je na Akademiji Oxford donela novi upisni rok za sve zainteresovane polaznike koji žele da nauče ili nadograde postojeće znanje iz engleskog, nemačkog, mađarskog, ruskog, norveškog ili bilo kog drugog jezika koji se nalazi u ponudi Škole. Uz to, svi polaznici dobijaju mogućnost da izaberu i potpuno besplatno pohađaju i jedan od besplatnih onlajn kurseva.
Novi upisni rok na Akademiji Oxford - prijavite se na vreme
Foto: Freepik.com (Pressfoto)

Savladavanje nekog stranog jezika i te kako može da vam pomogne ne samo da pronađete bolji posao, nego i da se bolje osećate zato što ste stekli novo znanje, a kako objašnjavaju iz Akademije Oxford, sve to je moguće kroz svega nekoliko jednostavnih koraka.

- Najbitnije je da svaki pojedinac najpre odluči da li želi da pohađa kurs engleskog jezika, nemačkog ili ruskog, odnosno norveškog ili mađarskog, kao i bilo kog drugog stranog jezika koji imamo u ponudi. Nakon toga je neophodno da se prijavi, odnosno da odluči na koji od svih dostupnih načina mu najviše odgovara da časove pohađa - objašnjavaju iz ove Škole stranih jezika, dodajući da će svaki polaznik na vreme biti obavešten o načinu realizacije nastave, koja mora biti usklađena sa propisanim merama. - Postoji mogućnost da prijavljeni kandidati nastavu u grupi pohađaju na jedan od tri načina. U ponudi naše Škole je organizacija nastave u mikro grupi, zatim u maloj i velikoj ili standardnoj grupi. Mikro grupa podrazumeva prisustvo dve do tri osobe tokom časova, dok u maloj grupi treba da bude prisutno između četvoro i petoro polaznika, a standardna grupa podrazumeva prisustvo više od šest osoba. Međutim, usled trenutno aktuelne epidemiološke situacije, princip organizacije nastave se njoj maksimalno i prilagođava.

Prema nastavnom planu, bez obzira na strani jezik koji želite da pohađate, predviđeno je da se grupna nastava odvija dinamikom od dva puta u toku sedmice. U tom slučaju će polaznici pohađati u poslepodnevnim terminima nastavu u trajanju od po 90 minuta. Takođe, u zavisnosti od aktuelne epidemiološke situacije, definisaće se i da li će nastava biti organizovana isključivo onlajn.

- Za sada je prema planu dozvoljeno da ona bude organizovana i u prostorijama škole. Međutim, ako neko bude izneo zahtev da mu više odgovara da edukacija bude organizovana onlajn, nema nikakvog razloga da mu to ne bude i omogućeno - dodaju iz Akademije Oxford, naglašavajući da prilikom organizacije nastave poštuju pravila koja podrazumevaju CEFR (The Common European Framework for languages), odnosno aktuelni standard o nastavi jezika, koji predviđa organizaciju kurseva na ukupno šest nivoa. - Nakon što završe pohađanje nastave, odnosno celokupan program koji je predviđen za konkretni nivo, kandidati će posle propisanog testiranja da postanu vlasnici sertifikata, koji je na teritoriji naše zemlje priznat.

Lepa vest je i da Akademija Oxford pruža mogućnost da svi polaznici koji upišu bilo koji od kurseva stranih jezika, računara ili stručnih obuka, izaberu i potpuno besplatno pohađaju i jedan od besplatnih onlajn kurseva, među kojima su kreativno pisanje za odrasle ili decu, pisanje za veb/blog, poslovna komunikacija, veštine prezentacije, pravilno upravljanje vremenom, mape uma, tehnike pamćenja, organizacija učenja i brzo čitanje.

- Ne oklevajte više ni trenutka, već se prijavite. Akademije Oxford vam pruža mogućnost ne samo da naučite izabrani strani jezik, nego i da nadogradite postojeće znanje - poručuju iz ove Škole stranih jezika.

Zainteresovani kandidati mogu da se prijave na kurs željenog stranog jezika svakog radnog dana od 8 do 18 časova i subotom od 9 do 14 časova na adresi Korzo 1/4 (I sprat), putem telefona 024/555-622 i 069/30-80-622 ili elektronski na imejl adresu [email protected].

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 5 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1255
Povezane teme
strani jezici subotica kursevi u subotici kursevi jezika akademija oxford škola stranih jezika
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.