Komentara: 0
Pregleda: 2837

Novi "Expert" stigao na Euro Petrol benzinske stanice

05.11.2020. u 12:00h
Sponzorisani sadržaj
"Lion Expert" BMB 100 je gorivo vrhunskog kvaliteta, povećane oktanske vrednosti. Performanse ovog goriva su pojačane dodavanjem specijalne formule aditiva renomiranog nemačkog proizvođača, a preporučuje se novijim automobilima, kao i svima koji vode računa o svojim vozilima.
Novi "Expert" stigao na Euro Petrol benzinske stanice

Uz "Lion Expert" BMB 100 često stoji i epitet da je to gorivo koje "misli", a njegove karakteristike i kvalitet u potpunosti odgovaraju zahtevima srpskog standarda SRPS EN 228, identičnog sa evropskim standardom EN 228.

- "Lion Expert" BMB 100 utiče na bolje čišćenje i zaštitu motora vozila, povećanje snage motora i njegov stabilan rad, startnost i ubrzanje, optimalnu potrošnju goriva, kao i manju emisiju izduvnih gasova - navode iz kompanije Euro Petrol.

Kada su u pitanju prednosti ovog goriva, iz kompanije objašnjavaju da one variraju u zavisnosti od različitih faktora, kao što su tip vozila, tehničko stanje motora, brzina i stil vožnje.

Formula za zaštitu sistema goriva i uklanjanja naslaga sa motora se dugoročno ogleda kroz optimalnu potrošnju goriva i brigu o životnoj sredini. Kontinuiranom vožnjom, "Lion Expert" BMB 100 pomaže u uklanjanju prljavštine sa motora, te na taj način smanjuje rizik povećanih troškova za održavanje automobila - dodaju iz kompanije Euro Petrol.

Gorivo "Lion Expert" BMB 100 od sada je dostupno na Euro Petrol benzinskim stanicama na Segedinskom putu 76 i Beogradskom putu 10, kao i na benzinskoj stanici na Paliću, na 20 kilometru auto-puta E75.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 meseca i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2837
Povezane teme
europetrol euro petrol subotica gorivo
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.