Komentara: 0
Pregleda: 2488

Novi crepovi za dugotrajnost vašeg krova

04.06.2020. u 12:30h
Sponzorisani sadržaj
Ponosni na tradiciju dugu 200 godina i temelje kompanije koji su izgrađeni na glinenoj cigli i biber glinenom crepu, "Wienerberger" sa zadovoljstvom predstavlja nešto novo i moderno, a ipak tradicionalno - nove glinene crepove "Tondach BiberMax".
Novi crepovi za dugotrajnost vašeg krova

"BiberMax" crepovi dolaze u dve nijanse crvene i savršeno se uklapaju u prirodno okruženje. Ne morate da brinete da će ovaj crep da izbledi kroz vreme, jer pečenjem na temperaturama iznad 1.000 stepeni, obezbeđena je znatna otpornost crepa na UV zračenje, što znači da ne bledi pod uticajem sunčevih zraka, a boja se ne ispira ni pod uticajem kiše i snega, jer se ovaj crep ne farba.

- Osim toga, svi smo svesni koliko je važno da živimo u objektima od prirodnih materijala i da čuvamo životno okruženje, koje je sve više pod uticajem različitih toksina. Čak i po pitanju ove teme imamo odlične vesti za vas, jer se "Tondach" crepovi proizvode isključivo od prirodnih sirovina a to je glina, bez hemijskih dodataka, u potpuno kontrolisanom prirodnom procesu proizvodnje. "Tondach BiberMax" neće štetiti okolini, samim tim ni vašoj porodici. Toliko je prirodan da se čak i kišnica sa krova može bezbedno upotrebljavati - kažu iz kompanije "Wienerberger".

Kada je u pitanju ugradnja i upotreba "BiberMax" crepa, iz kompanije navode da je toliko čvrst i otporan da se po njemu može bez problema hodati, te nema bojazni od iskrivljenosti, pucanja, raspadanja i slično.

- Krovopokrivači koji će raditi na vašem krovu će vam biti zahvalni, jer ćete olakšati i ubrzati njihov posao, a takođe, izbeći ćete nepotreban škart na gradilištu zbog ovih važnih karakteristika. Ne morate brinuti ni kada lopta vašeg deteta završi na krovu, vi sami možete otići po nju, bez straha da će crep negde da pukne ili da se raspadne - navode iz kompanije, dodajući da je crep otporan i na vremenske neprilike, te da će i u uslovima jakih kiša praćenih vetrom, zavejavanja snega ili snažnih vetrova, ovaj crep čuvati vaš dom.

Ako na sve ovo dodate da pre i u toku realizacije projekta imate na raspolaganju stručnu tehničku podršku kompanije, koja će vam pomoći oko okvirne potrebne količine materijala i saveta o ugradnji, nemate razloga da se brinete oko ovog, naizgled velikog poduhvata. Ali to nije sve, jer vam kompanija nudi i pisanu "Tondach" garanciju od čak 33 godine na crep "BiberMax".

Budite sigurni da, ukoliko renovirate kuću vaših roditelja ili baka i deka, krov pokriven "Tondach" crepom "BiberMax" će i vašoj deci i unucima predstavljati trajnu vrednost. Osim toga, zadržaćete izgled kuće baš kao što ga vi pamtite kada ste bili dete. Ovaj crep je bez premca idealno rešenje da uživate u lepoti tradicionalnog krova u godinama koje su pred vama - poručuju iz kompanije.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2488
Povezane teme
crepovi
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.