Komentara: 0
Pregleda: 1237

Na Visokoj tehničkoj školi održano predavanje "Marketing u praksi"

12.11.2020. u 14:25h
Sponzorisani sadržaj
U okviru predmeta Marketing i PR, studenti prve i druge godine Visoke tehničke škole strukovnih studija slušali su predavanje na temu "Marketing u praksi" , koje je održala Jelena Zvekić Petrović, direktor i partner marketing agencije "Smart Agency" iz Subotice.
Na Visokoj tehničkoj školi održano predavanje "Marketing u praksi"

Studenti su bili u prilici da čuju kako teče proces kreiranja kampanje iz ugla marketinške agencije, od dobijanja "brifa", odnosno zadatka od klijenta, preko osmišljavanja kampanje u kreativnom smislu, pa sve do njene realizacije kroz različite medijske kanale.

Osim toga, studenti su mogli da saznaju i kako se situacija izazvana virusom kovid-19 odrazila na medije u Srbiji na polju oglašavanja, odnosno koje medijske kanale su brendovi koristili za oglašavanje, a koje ne, koliko je porasla poseta digitalnih sadržaja, a smanjilo oglašavanje na TV kanalima, te koji su sadržaji bili najkonzumiraniji i slično. Predavanje je obuhvatilo i najnovije trendove u spajanju TV i internet oglašavanja.

Na kraju predavanja je zaključeno da bez obzira na izazove koje trenutna pandemija virusa kovid-19 stavlja pred klijente, brendovi jesu pažljiviji u optimizaciji svojih ulaganja u marketing, ali daleko od toga da su se povukli, a većinu svojih prodajnih i promotivnih aspiracija teže da ostvare putem digitalnih platformi. 

Studenti Visoke tehničke škole strukovnih studija su zahvaljujući ovom predavanju dobili dodatne informacije iz oblasti marketinga i PR-a, koje im mogu pomoći u daljem školovanju i poslu.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 meseca i 5 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1237
Povezane teme
visoka tehnička škola visoka tehnička škola strukovnih studija predavanje
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.