Komentara: 6
Pregleda: 12558
Foto

"Mohači" od sada na novoj lokaciji

29.12.2021. u 13:22h
Sponzorisani sadržaj
Zbog povećanog interesovanja kupaca, te želje da im pruže još bolju i kvalitetniju uslugu, ZK "Mohači" d.o.o. preselio se na novu lokaciju - Bajski put br. 45, gde Subotičane očekuju nova velika mesara i kuhinja, uz standarno bogatu ponudu mesa.
"Mohači" od sada na novoj lokaciji

"Mohači" je zanatska klanica sa severa Bačke, koja postoji i radi više od 25 godina. Kompanija broji preko 80 zaposlenih, kako u klanici, tako i u izdvojenim poslovnicama u Staroj Moravici, Bačkoj Topoli, Srbobranu, Adi, Molu, Senti, Kanjiži i Subotici, a zadovoljni klijenti dodelili su im nezvaničnu titulu čuvara tradicionalnih vrednosti, koju sa ponosom nose.

- Snabdevamo na obostrano zadovoljstvo više od 500 klijenata. Tradicija je usko povezana sa porodicom. Mi smo porodični ljudi i to nam je iznad svega najvažnije, pa se stoga u klanici ponašamo kao jedna velika porodica. Pokušavamo da prenesemo našu tradiciju i na naše potrošače koji su nam na prvom mestu, jer bez naših vernih kupaca ne bismo uspeli da opstanemo na tržištu - kažu iz ZK "Mohači".

Upravo zbog vernih kupaca, odlučili su da prošire i renoviraju klanicu, kako bi ispunili njihove zahteve i bili u koraku sa vremenom, istovremeno imajući u vidu ono što im stoji u imenu, a to je ZK - zanatska klanica.

- Da bismo ispunili sve standarde i norme, a tiču se naših kupaca, vodimo računa o genetici i strogo kontrolisanoj ishrani naše stoke. Dali smo sebi ciljeve i zadatke da od farme do trpeze meso bude u roku od 24 sata i to je pravilo koje se ne može prekršiti. Sve ovo radimo, jer nam je glavni cilj i merilo svakog uspeha zadovoljna mušterija - ističu iz ZK "Mohači".

Donekle novo u radu ove zanatske klanice je i otvaranje nove kuhinje, jer je, kako kažu, stara prevazišla sva očekivanja, kapacitete i planove.

- Zbog prioriteta, a to su zadovoljne mušterije koje su nam uvek na prvom mestu, odlučni smo da napravimo novu kuhinju i proširimo kapacitet na obostrano zadovoljstvo, što Subotica i zaslužuje. U okvirima novog objekta je i nova velika mesara, odnosno naša i vaša kuća mesa. Nadamo se da ćemo, kao i do sada, i u budućnosti ispuniti vaša očekivanja. Vaše pozitivne kritike nas uvek primoraju da budemo bolji i istrajniji u želji da istrajemo sa kvalitetom u svakom smislu - poručuju iz ZK "Mohači".

Novi objekat nalazi se na Bajskom putu br. 45, a radno vreme je ponedeljkom od 8 do 15 časova, od utorka do subote od 7 do 20 časova, a nedeljom od 8 do 14 časova. Za više informacija možete pozvati na brojeve telefona 024/553-353 i 063/11-37-344 ili posetiti njihovu Fejsbuk stranicu.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 nedelje i 22 časova
Komentara: 6
Pregleda: 12558
Povezane teme
mesara
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.